Onderdeel Borsato-club loog over investering 

Lab Venture

Rick van den BoogDe maatschappij van Marco Borsato, diens manager Paul Brinks en de partners Unico Glorie en Rik va0n den Boog in de fout.

Gelezen: Vonnis rechtbank Amsterdam, FD, 925.nl

Genoemde heren vormden investeringsbedrijf Grump. Daarvan kocht de Haagse zakenman Marco Krol in september 2007 ca. 13 procent van de aandelen voor 3 miljoen euro. Die aandelen kwamen in zijn bedrijf Sonterra.

Grump zei dat het geld wou worden geí¯nvesteerd in Lab Venture Group (LVG), een dochtermaatschappij van Grump, geleid door Unico Glorie. Maar dat was een leugen. Het geld ging naar The Entertainmentgroep, inmiddels bankroet, om een gat van 4,8 miljoen euro te dichten.

De rechtbank heeft Van den Boog veroordeeld, omdat hij namens Grump de onderhandelingen met Sonterra deed.

Voor een deel is de vordering van Sonterra afgewezen, en wel het deel over informatievoorziening budgetten, omzet- en verliesverwachtingen van Lab Venture. Krol kan niet aantonen dat die informatie gelogen was.
De hoogte van de schadevergoeding moet nader worden bepaald.

Ook Normann Kleine en Henk Keilman investeerden in Lab Venture

  • Reacties

  • Zak Hooi | 11/08/16 om 12:51

    Zeg welke fantastische visionairs zijn er eigenlijk verantwoordelijk voor dat LAB Venture? Mijn god wat een mislukte randdebielen zijn dat dan zeg!! Ik zou graag willen weten wie dat zijn/waren!! Wie investeert er nou in Hyves? Dat was toen al een rioolput van internet! Valt me al weer mee dat ze geen miljarden in SecondLife-projecten hebben gestopt. Wát een sukkels! Arme Marco. Had hij zich er maar in verdiept. Zelfs hij had kunnen zien dat alleen geld verbranden een snellere kapitaalvernietiging zou zijn.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen