Sensatieblaadje beeld vrouw kaal af 

Party fotojokt met kanker

Over smaak valt niet te twisten

Helaas veel te laat op Leugens.nl, maar vawege het archief over ‘fotojokken’ hoort deze eer wel op: het weekblad Party heeft een montagefoto van een kale Sylvie van der Vaart op de cover gezet. Zij kreeg onlangs te horen dat ze borstkanker heeft. Deze maand krijgt ze een chemokuur.

Volgens hoofdredacteur Ton de Wit van Party had de vrouw van voetballer Rafaí«l van der Vaart in een interview had aangegeven dat eventuele kaalheid haar grote angst is. Pas na heftige reacties in de media, de eis voor excuses van het slachtoffer en een dreigende rechtszaak bood mijnheer De Wit excuses aan:

Party meent dat er op ernstige wijze inbreuk is gemaakt op het privéleven van Sylvie en dat zij daarmee onnodig kwetsend is geweest. Het blad zal ter compensatie een bedrag van 5.000 euro doneren aan Pink Ribbon, een organisatie tegen borstkanker.
Over Party: “Party is uniek en heeft een geheel eigen insteek.”

Disclaimer: “Wij zijn niet aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade dan ook…”

Inmiddels vertrok directeur Carel Bikkers van uitgever Audax, maar dat stond los hiervan.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen