BNN zet roddelkoning in de hoek 

Albert Verlinde

Hij vond de uitreiking van het ‘Gouden Oor’ wel een goede grap, of eigenlijk niet.

Gezien: VOC van BNN

De presentator van roddelprogramma RTL Boulevard Albert Verlinde kreeg vorige week het ‘Gouden Oor’ uitgereikt van de programmamakers van VOC (Vereniging van Ongeleide Correspondenten), de BNN-presentatoren Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink. De presentator vroeg hen eerst dat in zijn uitzending nog eens te herhalen, om de trots.
Ze hadden er afluisterapparatuur in verborgen. Ze wilden met het bekendmaken en de reactie van weten waar de grens ligt in de privacybescherming van de bekendste showbizzverslaggever. Hij schendt met enige regelmaat de privacy van anderen.
Zie hier het opbiechten van het afluisteren door het duo: Verlinde hanteert de gebruikelijke smoes bij privacyschending: “…als je niet te verbergen hebt…” Met uitzending ervan zegt hij geen moeite te hebben.

Maar Verlinde doet vervolgens wel aangifte en begint een kort geding. Dat wint hij. BNN mag niets van de banden uitzenden. Daar ging het presentatoren van VOC naar eigen zeggen ook niet om.

  • Reacties

  • Arie Slob | 20/07/09 om 10:15

    Met een koekje van eigen deeg iemand terug fluiten is een effectief middel, zoals dit geval laat zien.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen