Leugenaar van het jaar? 

Albert Krielen

“Hij is een heel charmante man, weet iedereen voor de gek te houden.” Wel waar: goed bekend met prins Bernhard.

Gelezen: Gelderlander

Wat mensen zich al niet inspannen om op Leugens.nl terecht te komen. De leugens van Albert Krielen, tot zijn ontmaskering deze week directeur van de Keizer Karel Podia (Stadsschouwburg en Vereeniging), vormen een waar genot. Hoe kunnen we hem danken?

In januari 2009 dit: “Bij de post ‘representatiekosten directie’ staat voor het jaar 2007 een bedrag van 52.000 euro vermeld. Terwijl er volgens hetzelfde formulier vooraf 13.000 euro was begroot. ” Onze directeur gaat qua onkosten dus vier keer over de kop, per week gaat het om 1.000 euro.

Krielen wordt een ‘verdeel- en heerspolitiek’, intimidatie en eigen belang verweten. Daarbij steekt het de OR dat de man die in 2001 werd ingehuurd om de uit de hand gelopen kosten te beteugelen, tegenover hen geen openheid wenst te geven over zijn eigen salaris, contract en dubbelfuncties. De OR zegt keiharde aanwijzingen te hebben dat Krielen van 2001 tot en met 2007 gemiddeld meer dan 185.000 euro per jaar opstreek, terwijl hij officieel een contract voor slechts 16 uur in de week heeft.”

Verantwoordelijke werkgever is wethouder Peter Lucassen van financií«n. Deze SP-wethouder stapte deze week ook op. Maar Krielen kwam al in 2001 in Nijmegen, onder de huidige minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst. Zou die er klaar mee zijn?

De laatste commotie ging over het c.v. van Krielen. U kunt hier genieten van het c.v. van Albert Krielen zoals ingediend bij de gemeente Nijmegen in januari 2001 en ook gepubliceerd in De Gelderlander.

Daar openbaart zich de ware mythomaan, met nog ht een en ander toegevoegd dit rijtje bezigheden en prestaties volgende de diverse publicaties.

  Kapitein-vlieger in het leger
  Royal Canadian Air Force
  Piloot bij KLM/Surinam Airways
  Philips-directeur in Japan
  Eigen bedrijf verkocht aan Coopers & Lybrand.
  Interim-directeur en ‘redder’van de Twentsche Schouwburg
  Klussen voor de omroep en de filmindustrie;
  Bedenker van de slagzin: ‘Ik ga bij Japie wonen, want daar hebben ze King Corn’.
  Wethouder in Rotterdam

Albert Krielen was ook directeur van het bedrijf Geesink en stond daar al bekend om zijn leugens. en verdomd, daar is een hoofdpersoon van deze site, ene Prins B., ook in beeld met Krielen:

“Maar tegelijkertijd beschikte Krielen volgens de Geesinkmedewerkers over een indrukwekkend netwerk. Het staat iedereen nog helder voor de geest hoe, een halfjaar na zijn aantreden als directeur, prins Bernhard per helikopter kwam aanvliegen om een nieuwe bedrijfshal te openen.”

Veel van de leugens stonden op Krielenholding.nl. Daar resteert nog het volgende:

Mission
Het uitgangspunt van de Krielen Group is te voldoen aan de groeiende vraag naar professionele assistentie op het brede vlak van ”˜Business & Manpower Development’.

De Krielen Group dankt haar goede naam en reputatie aan grote deskundige specialistische internationale ervaring. Opgericht in 1978 ontstond de Krielen group uit een praktische behoefte in de markt.

The perfect fit
De Krielen Group is opgebouwd uit een aantal samenwerkingsverbanden die waar mogelijk van elkaars diensten gebruik maken. De partners voeren zowel zelfstandig als in onderlinge samenwerking projecten uit. Op deze wijze kan zowel op nationaal als internationaal niveau de juiste persoon (onderneming) op de juiste activiteit worden geplaatst.

Tevens is de Krielen Group een verzameling van eigen bedrijven en deelnemingen, zowel in dienstverlening als in andere sectoren in binnen- en buitenland. De Krielen Group heeft zich gecommiteerd [SEC] aan een hoge kwaliteitsnorm die door alle partners wordt gebruikt.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen