Ook Jean Thomassen ontmaskert nog een keer: 

‘Char en Uri Geller oplichters’

Trucs om geld binnen te harken.

Gelezen: Telegraaf

Afgelopen week op Leugens.nl met een boek: paranormale verzinsels. Maar er komt nog een boek, van schrijver en schilder Jean Thomassen (homepage).

Vooruitlopend op het boek ‘Mediums en andere fenomenen, paranormaal of bedrog’ zegt hij tegen De Telegraaf:

“Char kan helemaal niets, behalve schaamteloos haar zakken vullen”¦

Steeds is er weer een generatie die graag tegen betaling voor de gek wil worden gehouden door oplichters als Char en Uri Geller”¦

Uri Geller heeft geen paranormale gaven, nee, natuurlijk niet. Hij is gewoon een ordinaire zwendelaar.

Char behoort tot de categorie oplichters.Char is erger dan Jomanda. Ze kan helemaal niets, behalve haar zakken vullen.”

 • Reacties

 • Willem | 15/01/09 om 09:16

  Kijk maar eens op youtube bij James Randi. Die heeft Uri Geller, Char etc al vele malen ontmaskert.

 • wim | 23/01/09 om 15:06

  Het is van alle tijden. Door de eeuwen heen zijn goedgelovige, of niet goed nadenkende mensen, opgelicht. Neem de aflaat zoals die door de katholieke kerk werd bedacht: voor wat geld werden je “misdaden” kwijtgescholden en had je weer kans op het paradijs. Het hele geloof berust trouwens op leugens en bedrog.

 • Allstar's Reggae Band | 04/02/10 om 18:14

  Er is een pokemon gebaseerd op Uri Geller (Alakazam). Toen hij daar achter kwam ging hij Nintendo aanklagen. Wat een sukkel zeg. Is niet gelukt overigens… De enige overeenkomst tussen de pokemon en Uri is dat hij een lepel in zijn hand heeft. lollerdelol zeg.

 • Zozo | 11/03/10 om 22:07

  Kwantummechanica (m-theorie,snaartheorie) Daar ligt de oplossing sommige mensen zijn hier gevoeliger voor en krijgen inderdaad signalen(stroompjes) door. Gokken met letters is net zoals de lotto als je hem door hebt kun je hem manipuleren. Als iedereen bij een gekke gebeurtenis zich vast blijft prikken aan een geestelijke of goddelijke uiting zal er nooit een nuchtere kijk op op het totale universum komen. Dit doen we al eeuwen en het heeft nog geen z(g)oden aan de dijk gezet. Behalve dat we de bijzonderheden maar blijven toeschrijven aan de geesten en g(d)oden. We weten nu evenveel als eeuwen gelden over het hiernamaals (wat er uiteindelijk niet zal zijn) Maar over kwantumechanica weten we steeds meer stel je hier eens voor open en probeer je zogenaamde medium capaciteiten hier eens aan te meten. Wedden dat het logisch is en dat het moet lukken. Mensen zijn net energiecentrales wij hebben ook lekstroom die zie je niet maar is wel te meten

 • Niek Lucassen | 01/06/11 om 22:18

  Wat een onzin, kwantummechanica heeft absoluut niks met dit soort nonsens te maken en wordt dikwijls aangehaald door new-age groeperingen en fanaten die absoluut geen flauw benul hebben wat kwantummechanica inhoudt.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen