Telegraaf wint zaak 

Waarheid over Robert Moszkowicz

Rechter legt civiele klacht naast zich neer.

Gelezen: Telegraaf

De Telegraaf had ex-advocaat Robert Moszkowicz behoorlijk op de korrel, met name verslaggevers Johan van den Dongen en martijn Koolhoven:

5 augustus 2008: Opnieuw aangifte tegen Moszkowicz: “Opnieuw heeft een vrouw aangifte van oplichting gedaan tegen mr. Robert Moszkowicz. De omstreden telg uit de juristendynastie, door de Nederlandse Orde van Advocaten verwijderd uit het advocatenbestand, zou ditmaal een clií«nte hebben getild voor 16.000 euro.”

20 augustus 2008: Verweer met opgestoken middelvinger: “Mr. Robert Moszkowicz heeft weer een nieuw incident aan zijn jarenlange reeks schandalen bijgeschreven. Gisteren presteerde de ex-advocaat het om tijdens een rechtszaak zijn middelvinger op te steken naar de advocaat van de eisende partij, mr. Thomas van Vugt.”

Moszkowicz op zijn beurt ging ook tekeer: “Iedere mafkees kan journalist worden!”: “Beveiligers en verpleegkundigen moeten een verklaring van goed gedrag overleggen maar iedere mafkees kan journalist worden!” Volgens Moszkowicz probeert De Telegraaf zijn nieuwe start als jurist de kop in te drukken.

Het laatste verhaal gaat over het kort geding van Moszkowicz tegen De Telegraaf. Hij verliest.

En waag het niet om te schrijven dat iedere mafkees die wegens incompetentie is afgezet als advocaat altijd nog ‘jurist’ kan worden.

 • Reacties

 • Peter Greets | 28/08/09 om 11:08

  Johan van den Dongen en Bart Olmer zijn vaak eenzijdig in hun gepubliceerde artikelen. Zij komen vaak op de belangen van hun contacten, zoals Jeanette Koolmoes en anderen. Jammer dat de krant van “wakker Nederland” dit soort mafkeesjes nog steeds in dienst heeft. Hun incompetentie ligt vaak in het geding, dat smakeloos is.

 • Lolke | 29/08/09 om 11:46

  Bart Olmer is niet eenzijdig hij durft zelfs niets te schrijven
  Al is er ook 100.000 euro te verdienen
  Of spelen hier teveel hoge heren een samenspel
  Zie http://www.dedoorzetter.nl klik op link 103

 • Peter Greets | 22/09/09 om 18:43

  Ja, want MissJeanette, Jeanette Koolmoes, vindt deze heren sexy, liet zij weten op haar site:

  ……………..Dus maak ik er maar het beste van samen met een sexy combinatie van een advocaat en een journalist ”¦heren neem me maar mee”¦op naar het hof……….

  Bekijk:
  http://www.missjeanette.nl/index.php?/archives/P9.html

  Is dit niet een vorm van Clií«ntisme??? Deze mafkeesjes hebben mogelijk zelfs de advocaat “Thomas van Vugt”. Die hier boven genoemd is.

 • Peter Greets | 22/09/09 om 18:45

  Bekijk ook:
  http://indymedia.nl/nl/2009/03/58316.shtml

 • Jeanette | 12/10/09 om 10:41

  Altijd aardig dat je naam ongevraagd nog eens genoemd word. Ken ik u meneer Greets?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen