Straaljager onderuit in simulatie 

De onzichtbare Joint Strike Fighter

Het ding dat Defensie wil hebben legt het af tegen de Rus.


Gelezen: Volkskrant

De Volkskrant las het waarschijnlijk op , of een andere Amerikaanse site, maar de echte bron was de Australische krant Brisbane Times. Die berichtte op 11 september al over de ‘wargame’met de F-35 Joint Strike Fighter.

Dit ding, dat Defensie wil kopen voor meer geld dan beloofd, gaat door voor ‘onzichtbaar’. Mooi niet. Tijdens de virtuele oefening met zeventig Amerikaanse en Australische functionarissen werden de toestellen van Lockheed Martin niet alleen makkelijk gezien. Ze werden ook ”˜neergeknuppeld als zeehondjes’.

De Russische Soechoi’s van Rusland, China en Indonesií« zou de JSF overweldigen met veel grotere aantallen, vuurkracht en betere radarsystemen.

En als het ding niet onzichtbaar is en moet vechten dan is het ding dubbel zo slecht want hij kan draaien, klimmen nog voldoende versnellen. Was getekend: Rand Corporation. Deze denktank adviseert ook Defensie. Onafhankelijk?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen