Methode-Bush past premier steeds beter 

Balkenende over vertrek belastingcheffin

Nieuw baantje heeft ‘niets te maken’ met gerezen grote problemen noch met overtreding van de regels.

NRC, Telegraaf

Jenny Thunnissen is verantwoordelijk voor een slecht functionerende Belastingdienst en heibel en ze overtrad de regels voor ambtenaren met een comissariaat bij een ziekenhuis dat ook btw-voordel dacht te pakken.

Nu vertrekt ze na acht jaar als hoogste baas van de Belastingdienst. Thunnissen werkt sinds 1975 bij de Belastingdienst, sinds 2000 als de bazin. Ze wordt inspecteur-generaal van de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), zo is gisteren bekend gemaakt na afloop van de ministerraad.

Premier Balkenende zei dat haar vertrek niets te maken heeft met de problemen waar de Belastingdienst onder het bewind van Thunnissen in terecht gekomen is noch met haar commissariaat. “Wij hebben juist grote waardering voor mevrouw Thunnissen. Iedereen is blij met deze benoeming.”

Tsja”¦.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen