Masseren, slijmen en toch willen scoren 

Kelder over Pauw & Witteman

Kletsshows moeten op goede voet blijven staan met bekende Nederlanders, anders droogt de toevoer van belangrijke gasten op.

Gelezen: de Volkskrant, Het Vervolg zaterdag 30 augustus

Interview van journalist Jan Tromp met Jort Kelder over zijn eigenschap om personen voor televisie hard aan te pakken op hun vertoonde gebreken.

Kelder over gastoptredens: “”¦Ik word bij Pauw & Witteman en bij Matthijs [De Wereld Draait Door] ingezet als pinchhitter. Het enige waar die shows op uit zijn, ik zeg het met alle respect, is natuurlijk een lomp interview. Er moet gescoord worden. Men heeft mij nodig voor de ongemakkelijke vraag”¦.Matthijs is daarvoor te charmant, dus doet Jort het wel even”¦

”¦Ik weet dat ik Vogelaar hard aanviel”¦Dan zie ik die Vogelaar daar draaien en moeilijk doen. Dan denk ik: Jeroen, Paul, kom nou, kom nou, maar ze blijven weg. Nu ja, iemand moet het doen.

Ze zitten er handenwrijvend bij; na afloop van de uitzending gaan ze zich natuurlijk excuseren bij Vogelaar en zeggen ze tegen mij: straks krijgen we hier geen ministers meer aan tafel. Maar tegelijk scoren ze ermee als gekken.”

  • Reacties

  • Ko van Dijk | 07/09/08 om 12:08

    Tja, zo had ik de rol van de sitekick nog niet bekeken maar er zit natuurlijk een kern van waarheid in wat Jort zegt.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen