Republikeinen verrast? 

‘Nepzwangerschap kandidaat vice-president’

Schandaal dreigt rond ‘overname’ zwangerschap van tienerdochter van Sarah Palin.

Gelezen: Dailykos

Het is nu nog een aanzwellend gerucht, maar de foto’s op Dailykos lijken er niet om te liegen: de in april geboren Trig is niet de zoon maar de kleinzoon van Sarah Palin.

De beoogde vice-president van John McCain zou de tienerzwangerschap van dochter Bristol (16) hebben willen verhullen. Het meisje zelf bleef vijf manaden van school met een virus, terwijl haar moeder wel erg lang geen zwangerschap vertoonde en gewoon haar plichten vervulde. Trig heeft het syndroom van Down.

Als het om een majeure leugen gaat, dan is dit fraai. Was die bekend in het Republikeinse kamp? Kan er electoraal gebruik van gemaakt worden vanwege de menselijke kant van de kwestie? Of is het een schande?

En ook: hebben de Republikeinen geen zin om de puinhopen van George W. Bush op te ruimen? Zetten ze in op verlies? Zodat Barack Barama mag opruimen, enorme financií«le tekorten en het Irak-debacle moet wegwerken? Waarna de Republikeinen terugkeren?

Naschrift: de Republikeinen kwamen met een verklaring om de geruchten de kop in te drukken: de dochter is nu vijf maanden zwanger en zal trouwen met de vader van de baby.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen