'Seksmaniak' Saakashvili en zijn Nederlandse eega 

Georgische wandaden

De ultieme trappen van beschuldiging in het westen mogen Hitler en het Nazisme zijn, in het oosten mag men er graag Stalin en zijn Stalisnisme bij halen.

Het mag als bekend worden beschouwd dat in een oorlog de waarheid het eerste slachtoffer is. Dat de Russen liegen, het zal u niet verbazen. Dat de Georgií«rs liegen? Dat zullen toch wel enkelen hardnekkig blijven ontkennen.

Die vinden we bij de bankroete Amerikaanse neocons die trouwe aanhangers blijven van de Georgische wonderboy annex president Saakashvili (hang ons niet aan de schrijfwijze op!). Bij enkele romantische Nederlanders kan die in Amerika opgeleide wonderboy ook geen kwaad omdat hij getrouwd is met de Nederlandse Sandra Roelofs.

Maar notabene een NRC-Rusland correspondent roddelt op zijn weblog dat Saakashvili behalve een wonderboy ook een playboy is. Nee, erger nog! Volgens de Russen die Coen van Zwol aanhaalt is Saakasjvili (Nederlandse schrijfwijze?) een seksmaniak.

Ze vergelijken hem met het hoofd van Stalins geheime dienst Lavrentri Beria. Nou had deze Georgií«r met zijn goelags miljoenen slachtoffers op zijn naam en Saakasjvili/Saakashvili maar een paar duizend (als je de oorlogspropaganda van de Russen gelooft).

Gelukkig ontkrachtte ‘first lady’ Sandra Roelofs in 2006 het abjecte gerucht over de maniakale seksdrive van haar man en vader van de Georgische natie. Ze was toen een paar maanden in het rustiger Zeeuws-Vlaanderen.

Klopt het dat uw huwelijk op springen staat?
“Fijn dat u het me gewoon in mijn gezicht vraagt”, antwoordde ze tegen Remco Reiding. “Nee, ik ben gewoon in Nederland omdat ik hoogzwanger ben.”

Ze beviel van een zoon.” Hebben ze, naar de oorlogsfoto’s te zien, in Georgií« zulke slechte ziekenhuizen dat de ‘first lady’ naar Zeeuws-Vlaanderen moest verkassen?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen