Neem internet en publiceer: 

De waarheid over alimentatie

Miljonair gaat online in de aanval om te tonen hoe gul hij was voor zijn ex.

Gelezen: Herald Tribune, Guardian

Op Deandivorce.com lezen we nu dat mannen uitgekleed kunnen worden door vrouwen bij een scheiding. Als voorbeeld staat het geval van de Britse bekende voetbalspeler Ray Parlour die kennelijk berooid uit een scheiding kwam.

Maar van het algemene gaat het over in het persoonlijke: over de 47-jarige Gary Dean, eigenaar van een reclamebureau en miljonair. Volgens Dean is hij nog onderwerp van roddel in vooral het dorp (‘je leeft in een vissenkom’) en de regio. Helen Dean zou er berooid van afgekomen zijn als gevolg van zijn gierigheid. Dus begon hij met de site ‘The Truth about: Helen Louise Dean vs Gary Dean’.

Zijn ‘Helen’ is er volgens hem uitstekend afgekomen. Wel heeft het paar twee jaar moeten strijden. En enorme rekeningen van advocaten aan beide zijden betaald. Terwijl, beweert de man, hij haar alvorens dit circus begon meer bood dan ze er nu uit gesleept heeft.

Zij inde 3,7 miljoen pond, een kleine 4,7 miljoen euro, ineens plus een alimentatie van 15.000 pond per kind per jaar. De juwelen, diamanten en te dure uurwerken mag ze houden en de Mercedes E500 en de coupé Audi 3.0. Met geliefde nummerborden ‘7HD’ en ’10HD’.

Het stel scheidde na 19 jaar. Dean bouwde zijn eigen reclamebedrijf op. Dat zijn vrouw met haar steun een bijdrage leverde vindt hij onzin, net als bij de genoemde voetballer: de ‘speler’ moet het zelf doen.

“Het doet me geen plezier dit te moeten publiceren”¦”

  • Reacties

  • Wijze van Zion | 22/07/08 om 10:28

    Het eerste vereiste voor een scheiding is dat je trouwt….

  • P.J.T. Derks | 02/12/09 om 03:55

    Lieve Helen, mag ik nu met joú trouwen? Er is geen enkel gevaar, ik ben écht altijd eerlijk. Bij eventuele scheiding delen wij echt eerlijk elkaars vermogen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen