Webloggers ontdekken de bewerking 

Iran fotojokt een potje

Raket toegevoegd aan foto van bedreigende lanceringen.

Gelezen: Suitablyflip.com, Ynet

Op een officií«le foto van de raketlancering van Iran van 9 juli van de Revolutionaire Garde in Iran, onder meer verspreid via AFP zijn vier gelanceerde raketten te zien. Maar eentje bleef aan de grond. Die is erin gemonteerd:

Uit de Garde komt onder meer de huidige president Mahmoud Ahmadinejad. Op Leugens.nl maakte hij een entree vanwege de discussie of hij al dan niet ook openlijk gezegd zou hebben Israí«l van de kaart te willen vegen. En er werd gemeld dat de president een persbureau sloot terwijl dat niet waar bleek te zijn.

Dit bureau werkt nog gewoon en bericht over de lanceringen en uiteraard niet over het fotojokken van Iran.

De testlanceringen zijn als bedreigend gezien in de media vanwege de mededeling dat Iran nu Israí«l ermee kan bereiken.

 • Reacties

 • Ron | 11/07/08 om 09:25

  Zouden die ultra-centrifuges in Iran, die van Nederlands ontwerp zijn, ook een papieren fantasie zijn?
  Wat geen papieren fantasie is, is de verdwijning van het strafdossier van de werktuigbouwkundig ingenieur of zou wilt Pakistaanse atoomspion Abdul Khan uit het archief van de rechtbank te A’dam. Oud-rechter Anita Leeser-Gasan bracht dat in een NOVA-uitzending naar voren. Minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) heeft dit feit erkend.
  Dit feit is zo opmerkelijk omdat deze spion niet voor het gerecht gebracht kon worden, omdat aan het OM zijn verblijfplaats niet bekend was.
  Desondanks mocht hij Nederland in- en uitreizen. Vreemd dat de grenspolitie niet naar deze spion uitkeek. Zou dan bekend worden welke hoge heren betrokken zouden zijn en een directe link naar Stork bekend worden nodig voor de productie van deze Nederlandse ultra-centrifuges in Pakistan en in vervolg daarop in Iran?

  Dan de heer Veerman die melding maakte van de spionage. Zijn leven werd zeer zuur gemaakt, net zoals dat van Frits Spijkers.

  Dus deze kwesties zijn niet terug te brengen tot even photoshoppen.

 • Wijze van Zion | 11/07/08 om 12:09

  Zie ook :
  http://israelmatzav.blogspot.com/2008/07/israeli-expert-says-iran-bluffing-about.html

 • ww | 11/07/08 om 18:37

  @Ron

  De CIA en NSA hebben meer dan je denkt een rol gespeeld in het verhaal van Nederlandse technieken die in Pakistan terecht zijn gekomen.
  Je denkt toch niet serieus dat men in Nederland zomaar iemand laat lopen met dit soort gegevens. Hier moet de VS een hand hebben gehad, wij hier in Nederland lopen nu eenmaal aan het handje van de VS.

 • Ron | 11/07/08 om 21:38

  @ww, vertel eens.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen