Kuijpers vs. Kucharek (8): 

Mr. Kuijpers: geen commentaar

Getergde advocaat ontneemt zichzelf de mogelijkheid voor tekst en uitleg tegen Leugens.nl, in de rechtszaal in Den Bosch vastgelegd.

Vrijdagmorgen rond 11.15 uur in de rechtszaal Paleis van Justitie, Den Bosch, na afloop van de zitting van het kort geding van de advocaten Eric Kuijpers en Douglas Arthur Harff tegen de Sociale Databank Nederland en haar bestuurders.

Ik verzocht direct de heer Kuijpers om een gesprek om aan aantal gepasseerde feiten en beschuldigingen in zijn conflict met Gerard Kucharek nader toe te laten lichten, alsmede zijn gedrag tegenover Leugens.nl tot nu toe.

Kuijpers weigerde. Hij wenste geen wederhoor, geen commentaar. Dat is bij deze vastgelegd. Getuige was de voorzieningenrechter mevrouw B.C.W. Geurtsen die nog aanwezig was en de conversatie volgde. Bij een eventuele aanklacht tegen Leugens.nl in de toekomst is dat een extra borg.

Buiten hebben we ook mr. Harff aangesproken. Hij zei wel bereid te zijn commentaar te leveren. Bij deze conversatie beschuldigde Kuijpers mij ervan dat ik hem voor de tweede keer lastigviel. Maar ik sprak buiten Harff aan en Kuijpers niet. Beetje sneue man, slachtoffer van Kucharek en zichzelf.

Er is ook een foto van het duo gemaakt. Zondermeer publiceren mag als het ‘nieuwswaardig’ genoeg is. Volgens ons is dat wel het geval. Maar de rechter kan daar volgens onze advocaat heel anders over denken en bij een klacht toch tot een schadevergoeding vonnissen wegens privacyschending. Dan is het zaak om Kuijpers onherkenbaar in beeld te brengen. Maar hij is geen verdachte; ten overvloede.

Het is, kortom, spitsroeden lopen met publicaties. Dat bleek ook tijdens de rechtszaak die handelde over de beledigingen aan het adres van met name Kuijpers in een videointerview van SDNL met Kucharek. Dat is in eerste instantie zonder wederhoor verspreid. Het gaat uiteraard over de inhoud van die zaak. We komen hopelijk dit weekend aan een verslag toe.

 • Reacties

 • jean thomassen | 15/02/09 om 07:22

  Met verbazing lees ik de reactie van Ko van Dijk. Een man die ooit verbonden was aan een huis aan huiskrantje en gewoon Paul Smit heet en zich verschuilt achter de naam van een beroemde acteur die hij nooit heeft gekend. Deze Paul Smit heeft de gewoonte om mensen zoals ik ongevraagd met foto op zijn website te zetten en aftezeiken zonder dat ze de gelegenheid hebben daarop te reageren omdat hen de toegang is afgesloten.Het zou kinderachtig zijn zijn adres te publiceren want dan zou ik mij verlagen tot het niveau van deze nepjournalist.

 • jean thomassen | 15/02/09 om 07:37

  Leuk toch hí¨? Die Paultje Smit, een praatjesmaker die nog nooit wat presteerde. Maar een beetje humor is nooit weg op deze ernstige website…. Paultje gebruik nou gewoon je eigen naam als je niets te verbergen heb.Ik heb zo’n hekel aan lieden die zich achter een pseudoniem verschuilen en ik zal het er niet over hebben dat de echte kranten in Nederland niets zagen in een ‘journalist’ van een reclamehuis aan huiskrantje.

  Paultje journalist ha..ha… wat een mop!Geinig hoor…

 • Marcel | 15/02/09 om 18:04

  Over het niveau van de heer Van Dijks journalistiek hoeven we ons geen illusies te maken. Zeker 7 schrijffouten in de korte tekst.

 • Ruud | 16/02/09 om 23:07

  Even voor de goede orde. Paul is iemand die weliswaar een eigengereide mening er op nahoud, maar daarbij wel super integer is. Ik ken de beste man. Iemand aanvallen op wat taalfouten bij gebrek aan een daadwerkelijke onderbouwde stok om mee te slaan is op z’n minst lafjes te noemen. Laffer dan laf is iemand op het fora zo maar af te zeiken en zogenaamd zijn ware identiteit te onthullen.

 • Ruud | 18/09/09 om 23:00

  Ruud
  je kan mooi tekenen maar Jean heeft wel gelijk Ko of paul what ever is niet zo een klein beetje het spoor bijster!

  Schermend met Bekende Nederlanders die hemniet kennen is ook niet slim.

  En als afzijken en op tenen staan een van je enigste geneugte ´s is ben je wel heel zielig!

  Duidelijk is zijn rancune,leugens,en grootmoedwaanszin aan het licht gekomen.ko is hystoy bovenal moet hij in de late nacht uren maar niet aangeschoten collumns schrijven.

  18 webloggers hebben al hun link verwijderd van deze lallende blaaskaak.

 • Guiscardo | 19/09/09 om 13:20

  En het zal niet bij 18 blijven gelukkig. Deze man moet gewoon voor altijd z’n mond houden en niet iedereen die hem voor de voeten komt proberen ongefundeerd af te branden. Het begrip hoor en wederhoor is hem volledig onbekend. Nee, om je í¼berhaupt maar journalist te dúrven noemen is veel en veel meer nodig. Een snoever is ’t van een zeer laag niveau.

 • Armstrong | 10/03/10 om 23:31

  Als jullie echte willen weten wat voor soort mens Paul Smit (Ko van Dijk) is kijk dan op http://www.armstrong.web-log.nl

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen