Boze klanten bepalen de toon 

Ziggo: ik luister toch?

Maar vervolgens doen wat ze belooft in de reclame, dat kan de kabelaar niet.

Gelezen: BN De Stem

Reclame van Ziggo bleek spoedig een leugen en culmineerde in een meldpunt voor klachten van de Consumentenbond.

Dat leverde een record aan klachten op: 15.000 in totaal. Voorbeelden komen naar buiten:

Ene mevrouw Mai Maas (60) in Roosendaal stapte op 16 mei over naar de nieuwe telefoon-, tv- en internetaanbieder Ziggo. Ze zit al veertien dagen zonder telefoon en internet. En de televisiebeelden haperen voortdurend. De spullen voor internet en bellen zouden binnen vijf tot tien dagen komen maar na een maand is er nog niets. Ziggo was wel snel met het opzeggen van het telefoonabonnement bij KPN.

“Maas heeft intussen al twaalf keer bij Ziggo geklaagd. Of dat geprobeerd, want de klantenservice is bijna permanent onbereikbaar. “En als je ze dan eindelijk aan de lijn krijgt, beloven ze van alles. Maar er gebeurt helemaal niks.”

Maas: “Ik heb gevraagd of ze mijn telefoon weer terugzetten naar KPN. Het antwoord was dat ik daarover maar een mailtje moest sturen. Maar hoe kan dat nou? M’n internet doet het immers ook niet!”

Ene Marií«tte den Engelse in Klundert is woedend want ze zit sinds twee weken zonder tv-ontvangst. “Eerst beloofden ze bij Ziggo dat ze het probleem binnen tien werkdagen zouden oplossen. Dat vonden wij al erg lang. Maar vanmorgen kregen we te horen dat reparatie wel een half jaar kan duren. Een half jaar! En ondertussen moet ik gewoon betalen, tenzij ik een officií«le klacht indien. Anders sturen ze de deurwaarder. Oh, ik ben zó boos!”

Ziggo zegt dat de meeste problemen niets met de fusie te maken hebben. Ze komen door bijvoorbeeld blikseminslag.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen