Opzienbarend komkommernieuws van leugenfabriek Sanoma: 

‘Tweederde vrouwen liegt niet over gewicht’

Schrijven over die onzin? Nou, vooruit dan maar, omdat Sanoma en Get in Shape de waarheid (magere) worst zal wezen. Als het maar verkoopt.

Gelezen: NOS, persbericht Sanoma

Het ministerie van Tijdschriften kwam met een een nieuw blaadje. Dat gaat over ‘vrouwen die zich goed voelen en gewicht willen verliezen’. Ja, ja, alsof de adverteerders het niet gemunt hebben op de arme vrouwen die zich vreselijk voelen en dus willen afvallen. Of op de website: “Dit magazine inspireert en informeert vrouwen (25+) voor wie afslanken een way of life is.”

Nu was er ‘onderzoek’ van Get in Shape. En we kregen een persbericht van Sanoma. En besloten daar niks aan te doen. En toen mailde een lezeres: het gaat toch over liegen? Zitten jullie te slapen soms? Antwoord: aan de muur hangt een poster van een lekker dik mokkel, ajus!

Nee hoor, we zijn GeenStijl niet maar door en door fatsoenlijk. Dus hier nog even een fragment uit dat persbericht: “”¦Eenderde van de vrouwen liegt ook over haar gewicht: gemiddeld maar liefst 5,5 kilo”¦.Liegen over hun gewicht doen trouwens ook mannen. Zij het wat minder: zo’n 20%. Dat blijkt uit een enquíªte van tijdschrift Get In Shape.”

Enquíªte: liegt u over uw gewicht? Wat zou u nu antwoorden?

Tweederde zegt: “Nee, ik lieg niet over m’n gewicht.”

Leugens.nl: Liegt u wel eens tegen enquíªteurs met hun stupide vragen in flinterdunne onderzoekjes?

100 procent antwoordde: “Nee, nooit.”

Moet onze natiuonale omroep NOS een berichtje van Sanoma dus een stempel van betrouwbaarheid geven?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen