Landjepik met domeinnamen 

VVD = Trots op Nederland

Bergen op Zoom spreekt een woordje mee.

Gelezen: Binnenlands Bestuur

Bergen op Zoom heeft een Gemeenteraad. Nou en, zou je denken. Ze doen er een beetje raar. Nou en, ook niets bijzonders. Zeker niet in Brabant.

De grootste fractie in de raad is de Lijst Linssen met acht leden. Mannen allemaal, van het type ‘dat lossen we even op’. En trots op Nederland, rood-wit-blauw op de site. Natuurlijke achterban van Trots op Nederland.

Heet de baas ook nog eens ‘Ton Linssen’. Apetrots. En wilde de domeinnaam Tonlinssen.nl registreren. Voor een online spreekuur met de wethouder, en zo.

Maar jeminee: het domein vast al vastgelegd. Door een VVD’er met een internetbedrijf: Joost pals (foto). Blogt ook voor VVD Bergen op zoom. Bedrijf: Koedie ICT. Hou je vast, flitsende websites als daar zijn Drempelleed.nl.

Heeft Pals Trots Op Nederland-varianten (TON) als domein geregistreerd? Wat dan? Uiteraard Tonbergenopzoom.nl. We kwamen Tonbergenopzoom.fr tegen. Is mevrouw Verdonk zo Europees?

Pals wilde TonLinssen.nl wel teruggeven. Voor ‘dauzend uiro’. De paljas. Linssen betaalde 500 euro, en daarmee was de kous af. Of niet:

Linssen terugpesten. Want de VVD Bergen op Zoom heeft als domein . En vergat om VVDbergenopzoom.nl vast te leggen, zonder streepje. Mag de VVD hebben.

Maar dan wel even tekst en uitleg over de flirt met Ton. Linssen: “Het is welbekend dat de fractievoorzitter van de VVD een verklaarde fan van mevrouw Verdonk is. Ik wil weten met wie ik te maken heb.”

En ook nog ruzie met de PvdA. Die vindt de coalitiepartner ‘onbetrouwbaar’. Dat stond in notulen van de PvdA. Die kwamen per ongeluk naar buiten. Een misverstand. Excuses.

En dat zit weer goed. Daar in Bergen op Zoom”¦

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen