Vrouw liegt dat ze er zwart van ziet 

“Ik heb niet eens een scootmobiel”

Even een onbenullig bericht tussendoor op deze voor de meeste mensen vrije vrijdag. Vandaag volgt nog serieuze stof.

Gelezen: Leeuwarder Courant

Een 49-jarige vrouw uit Leeuwarden is woensdagmiddag doorgereden nadat zij met haar scootmobiel winkeldeuren in haar woonplaats had geramd.

Met een flinke vaart reed knalde ze tegen de automatische schuifdeuren van een winkel, die nog niet helemaal open waren. Daarop zette ze het voertuig in zijn achteruit en reed daarna nogmaals tegen de deuren. De deuren raakte hierdoor flink beschadigd.

Een voorbijganger noteerde het verzekeringsplaatje van de scootmbiel. Aan de hand daarvan wist de politie het adres van de bestuurster te achterhalen.

De vrouw ontkende tegenover de politie de aanrijding in alle toonaarden en ontkende zelfs dat ze een scootmobiel had. Tevergeefs, de scootmobiel werd in haar berging achter de woning aangetroffen en de aanrijding was volledig opgenomen door beveiligingscamera’s.

 • Reacties

 • hemelsblauw | 04/05/08 om 14:25

  http://www.leugens.nl/over/
  Inderdaad: onbenullig. D.w.z. voor deze website, vind ik. En dat het een vrije vrijdag na Hemelvaartsdag was dat het hier gepost werd, is m.i. onvoldoende excuus. De betrokkene deed het kennelijk niet met opzet maar gaat sowieso niet vrijuit, dat is duidelijk. Dit is gewoon een persoonlijke tragedie, maar de guillotine zowel als de publieke dorpsschandpaal zijn gelukkig al heel lang geleden afgeschaft.
  Daar komt bij: het bericht doet me denken aan die invalide dorpsgenoot die een paar jaar geleden, gezeten in z’n rolstoel, de draaideur van het kantoor van het Waterleidingbedrijf flink wist te ontwrichten en beschadigen. Hij was woedend en volledig uit z’n doen toen hij een z.i. veel te hoge waterrekening moest komen betalen. Maar niemand die het nodig vond om over dat incident de krant te bellen. En ook hebben we hier een politiekorps dat, i.t.t. Leeuwarden, zulke feiten niet willens en wetens aan de pers doorspeelt.

 • hemelsblauw | 04/05/08 om 14:31

  ticker blijft hangen (reacties); teller onder het artikel ook)

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen