Armoede dreigde voor de topondernemer 

Roel Pieper verzwijgt reden emigratie

Niet de vrijlating van de tbs’er maar ontwijking van belastingheffing is de belangrijkste reden van ‘emigratie’.

Telegraaf

Roel Pieper is een grotendeels geslaagd ict-ondernemer. Afgelopen week was Pieper uitgebreid in het nieuws vanwege een plotseling emigratie. De reden:

“Familieveiligheid gaat voor alles. Een land dat niet meer voor de veiligheid van zijn burgers kan zorgen is in een zeer precaire toestand gekomen. Wij kunnen het niet accepteren.”

Justitie vergat tot twee maal toe Pieper in te lichten over de verloven van tbs’er Paul T., de man die vijf jaar geleden zijn vrouw en hem zwaar toetakelde met een mes.

Maar vandaag komt in De Telegraaf een aap uit de andere mouw. Als (inmiddels ex-)topman van Philips heeft Pieper 10 jaar lang gebruik kunnen maken van een dertig procent belastingvrij inkomen. Deze voordeelregeling loopt dit jaar af.

“”Vorig jaar heb ik verlenging van de regeling aangevraagd. Maar Financií«n heeft ons laten weten dat het niet kon. Toen was voor ons de optie: blijven we of niet.”

Kortom, Pieper dreigde tot de bedelstaf te geraken en woont daarom voortaan – officieel althans – in Frankrijk. Dat had hij er wel even bij mogen zeggen.

Dus ook voor Roel Pieper, namens het groeiende leger lezers op zoek naar de waarheid: welkom op Leugens.nl.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen