Beperking mosselkweek zet kwaad bloed 

Revolutie vissers tegen‘de groene leugen’

Kokend bloed, een staande ovatie voor de ‘mosselvoorman’ in het Durpsuus in Bruinisse. “Geen middel blijft onbenut.”

Gelezen: Visserijnieuws

De mosselkweek dreigt door de politiek en een uitspraak van de Raad van State de nek te worden omgedraaid. En dat allemaal gebaseerd op leugens over schade voor de natuur.

De Bruse revolutie is aanstaande. Het verzet tegen de groen maffia met al haar milieuleugens is op het spoor gezet

Revolutionaire taal van voorzitter Wout van de Berg van Algemeen Vissersbelang tijdens de vissersvergadering in het Durpsuus in Bruinisse (niet te verwarren met het gelijknamige dialectdispuut):

“We zullen het komende jaar tal van momenten moeten benutten om het boerenverstand van Nederland te mobiliseren. Gezinnen die te goeder trouw lid zijn van natuurorganisaties moeten zich bewust worden van de ware handel en wandel van hun vereniging.

Diezelfde gezinnen zijn ook verantwoordelijk voor het leed dat ons en tal van andere bedrijfstakken in Nederland wordt aangedaan. Mensen staan in de file, omdat wegenbouw wordt gestopt. Staan op wachtlijsten, omdat huizen niet kunnen worden gebouwd.

Mosselvissers worden geofferd aan een politiek spel. Het protest dat hier een week geleden in Bru is geboren kan uitgroeien tot een landelijk breed verzet tegen de groene leugen.

Het moet ergens beginnen. Daarbij hoeft geen middel onbenut te blijven en geen enkele bondgenoot geschuwd.”

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen