'Voor anderhalf miljoen sjoemelt een junk' 

‘Liegende kroongetuige’

Kroongetuige Peter la Serpe zegt in de moordzaak-Houtman dat mededader Jesse R. zijn bron is voor het aanwijzen van hulpjes bij de moord. Maar Jesse R. ontkent bij hoog en bij laag.

Gelezen: Vrij Nederland

Kees Houtman was vastgoed- en drugshandelaar. Tot 2 november 2005. Toen werd hij neergeschoten.

Er zijn twee verdachten van de moord: Jesse R. (geduid als Jesse Remmers) en Guiseppe la Serpe (‘Vieze Peter’. De laatste werd kroongetuige: massachusetts college of pharmacy and health science klikken in ruil voor beloofde strafvermindering. Hij lapte Jesse R. erbij.

Als betrokken worden genoemd: Ali A. en Sjaak B (‘Sjaak Burger‘). Ze zijn aangewezen door La Serpe. Die heeft er zelf geen weet van. Maar heeft het vernomen van Jesse R.

Ook heeft La Serpe gezegd dat in de moord op Thomas van der Bijl, bekend door de 26-jarige Dwight Saro in Zoetermeer er hulp kwam van Fred R. Ook dat heeft La Serpe naar eigen zeggen van Jesse R. vernomen.

Deze Jesse R. ontkent nu: “Alle beschuldigingen [”¦] die door meneer La Serpe zijn geuit jegens de heren A., B. en R. (Ali A. en Sjaak B en Fred R., waarvan de heer La Serpe beweert dat ik daarvan getuige zou zijn geweest of dat ik dat tegen hem gezegd zou hebben, zijn allemaal leugens.”

Voor de leugens komt bewijs: La Serpe zei in 2004 betrokken te zijn geraakt bij liquidaties. Maar al in 2002 de liquidatie betrokken was bij de moord op Arnold Pels. en hij zou al in 2000 iets met een anslag te maken hebben gehad.

Jesse R. zal tot eind 2007 vast in Marokko. Hij heeft zijn eigen waarheid; is lid van de Scientology-sekte. Over Peter la Serpe zei hij: “Ik denk dat als je iemand anderhalf miljoen biedt en een nieuwe identiteit, dat elke junk op dat bod in zou gaan.”

Zie ook: Het liquidatiekantoor over de verdedigers in deze zaak van Meijering, Van Kleef, Ficq & Van der Werf die naar eigen zeggen ‘het overheidsmonster’
bestrijden.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen