Buitengewone paranormale krachten 

Het Medium Char

Voor degenen die de bijzondere krachten van deze mevrouw nog serieus namen, maakt Zembla een einde aan de illusie.

Kijken: Zembla, De trucs van Char, het medium.

Op de website van Char staat bovenaan: “I don’t know how Char does it!” van Larry King. Als Zembla de uitzending van morgen vertaalt voor King, dan weet hij het voortaan wel.

Char nodig in haar RTL 4-programma mensen uit die een dierbare hebben verloren met wie ze contact zegt te leggen. Zembla zegt te zullen tonen dat de readings van Char en anderen die zich uitgeven voor medium gebaseerd zijn op tactieken die nagenoeg iedereen kan aanleren.

Voor een groot deel is deze ontmaskering bekend. Zo voert Zembla James Randi op die met zijn stichting er een sport van maakte om de hocus-pocus van Uri Geller aan te pakken. Over Char gaf hij een serie commentaren.

Voor de liefhebbers: The World of Wizards with James Randi
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 5
Deel 4 ontbreekt, maar er is wel een serie andere video’s met Randi.

Zembla praatte ook met gasten van Char die achteraf spijt hebben te hebben meegewerkt, en met beoogde gasten die te weinig medewerking verleenden en niet in de uitzending mochten.

  • Reacties

  • Medium Helma Hangpop | 24/03/08 om 14:14

    Ik ben er blij mee. Weg met Char! Leve medium Helga Hangpop! Zegt het voort, zegt het voort…

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen