Past dit wel op een serieuze website als Leugens.nl? 

Leugendetector wint, huwelijk kapot

Geintje tussendoor, bij de koffie: voor een hoog bedrag overspel bekend in tv-spel en nog geen geld gewonnen, maar wel een huwelijk op de klippen.

Gelezen: Los Angeles Times

Fox TV in de VS heeft een show onder de titel The Moment of Truth: kandidaten beantwoorden intieme vragen en de leugendetector bepaalt of ze de waarheid spreken. Hoe verder je komt, des te hoger het te winnen bedrag: na 21 vragen wacht 500.000 dollar.

En daar zat ene Lauren Cleri. Zei dat ze was ontslagen wegens diefstal, dat ze geheimen van haar vader verborg voor haar moeder, dat ze net deed of ze sliep tijdens seks met haar man. en nog wat van die dingen die je niet wilt weten.

Dan komt ex-vriend Frank op het toneel om vragen te stellen, niet te verwarren met haar man Frank die ook op het podium zit. Uiteraard komt daar na wat schermutselingen de vraag waar die hele show natuurlijk om draait: ben je wel eens vreemd gegaan tijdens je huwelijk?

En ja hoor, ze was zonder trouwring uit geweest, ontmoette een man en hupsakee. Afgrijzen bij het kijkerspubliek. Maar dan komt de laatste vraag: “Denk je dat je een goed mens bent?” Haar antwoord: “Ja.” En de leugendetector betrapt haar. Dag centjes. De presentator die als laatste een stichtelijk woord kan spreken. Prachtige televisie, of afstotend?

  • Reacties

  • Lauren | 29/02/08 om 12:48

    Hier kunnen de oude Romeinse spelen niet tegenop.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen