Film 'Alibi' over handel in smoezen 

Filmers liegen graag

Na Huub Stapel bekent ook Johan Nijenhuis de leugen toegedaan te zijn.

Gelezen: Volkskrant, De Pers,

Hubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel is acteur en regisseur, onder meer recent in Alles is Liefde. Onlangs tegen de Volkskrant:

“Het klopt dat ik af en toe een leugentje om bestwil vertel. Ik zit er niet mee om, als ik ergens te laat kom, te zeggen dat de straat voor en achter dicht zat en dat ik dus niet kon opschieten.

Mensen in de maling nemen, vind ik ook geen punt. Heb ik ook lol in. Dat gesjoemel met een al te strenge waarheid is absoluut een residu van mijn katholieke, Limburgse achtergrond, maar dat vind ik best.

Regisseur Johan Nijenhuis van wie deze week de film Alibi in premií¨re gaat, tegen De Pers:

“Ik lieg bijna dagelijks. Als ik iemand moet afwijzen, maak ik daar altijd een leugentje van, ben ik bang.”

Dat moet je zo doen, doceert Nijenhuis: “Lieg dicht bij de waarheid, dan kun je tenminste onthouden wat je gelogen hebt.”. Nou ja, is dat wel zo? Als je het vaak doet moet je nog een boekhouding bijhouden.

We gaan er maar van uit dat hun citaten niet zijn gelogen. En zo ja, dan is dit ook geen misplaatste plek daarvoor.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen