Scientology reageert op geloofsbelijdenis 

Cruise-video uitz’n verband gerukt

Karin PouwBij aanhoudende strijd om beelden verwijderd te krijgen.

Gelezen: Cnet

Bij het verschijnen van een omstreden biografie over Tom Cruise dook er ook een geloofsbelijdenis bij Scientology op video op van Cruise. De ‘Church of Scientology’heeft die op veel plekken, onder meer op YouTube, laten verwijderen. Her en der duiken exemplaren op. Die is nog te zien.

Scientology gaf er dit weekend na twee weken een reactie op:

“De gestolen en bewerkte delen van de heer Cruise zijn gemaakt in een officieel Churchevenement in 2004, een bijeenkomst bijgewoond door 5.000 Scientologists en hun gasten, en verder beschikbaar om te bekijken in elke Church of Scientology in de wereld

De presentatie van deze selectieve en uit hun context gehaalde delen met de intentie om zowel controverse als bespotting te veroorzaken, hebben er niettemin toe geleid dat de mensen gingen zoeken naar de Scientology web sites en deze bezochten wat bleek uit de zoekranglijsten met meest gezochte onderwerpen van verschillende zoekdiensten.

Degenen die meer willen weten van de standpunten van Church of Scientology en de context van de video willen bevatten hebben het recht om de officií«le Church web sites te bezoeken als ze dat wensen.”

De uiting komt van p.r. cheffin van Scientology Karin Pouw (foto). Het is een Nederlandse naam, maar in de cv’s staat dat ze in Parijs bij Scientology kwam.

Volgens aanhoudende roddel zijn Cruise en partner Katie Holmes chantabel bij Scientology.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen