Te mooi om geen leugen te zijn 

Beleggen in Dubai

DubaiPalm Invest biedt u gegarandeerd rendement.

Gelezen: Bericht OM, AD, Quotenet

Harry Mens zei eind 2006 bij de presentatie van Palm Invest in zijn Business Class: “Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn.” De profeet sprak hier.

Palm Invest: “Investeer in de Palmeilanden in Dubai! Een maximaal maandelijks rendement, met uw inleg gegarandeerd retour. Kies voor zekerheid en een vast rendement. In alle opzichten juridisch en fiscaal verantwoord.”

“Palm Invest concentreert zich op de aankoop van appartementen en villa`s op deze Palmeilanden. Dit eigendom biedt 100% zekerheid in relatie tot de onderliggende waarde. Na oplevering worden de appartementen en villa`s ingeschreven in het kadaster, waarna Palm Invest juridisch eigenaar is. De zekerheden van gegarandeerd rendement. Naast het juridisch eigendom en de toenemende vraag bieden de verhuurmogelijkheden zekerheden voor een gegarandeerd rendement op uw investering.”

Goed, ze kunnen er wat van; de jongens van Olympia 1 in Hilversum. Tot gisteren dan. Kwam de Fiod-ECD even langs bij de acht bedrijfspanden en zes woningen van de chefs van Palm Invest in Nederland en Monaco.

“Volgens de VVP zijn de opgepakte personen de directeuren Remy Baal en Bart Donders, en investeerders Danny Klomp en Remco Voortman. Dat Oscar Hammerstein, de advocaat van Palm Invest, is opgepakt werd niet bevestigd door diens kantoor.”

Eerder al werden Golden Sun Resorts, Royal Dubai en Investment Services ontmanteld. Ook die beloofden geldgroei aan de palmen van Dubai. Maar het overschot aan kapitaal van te rijke personen verdween volgens de verdenkingen voornamelijk in de vakanties, auto’s en panden van de beleggingschefs.

En ook de klanten konden jokken: “Els, ik moet even naar Dubai. Dan worden wij schathemeltjerijk.””¦Frank Engelsman detectivebureau Ultrascan: “Er was sprake van nogal wat seks-services aan potentií«le klanten die Dubai bezochten, die dan meteen van de gelegenheid gebruik maakten om een rekening bij een lokale bank te openen. Helaas zijn ze daardoor wel chantabel geworden, zowel met de seks als met het openen van een bankrekening in Dubai.”

 • Reacties

 • terpstra | 08/09/09 om 00:06

  ik had zwart geld en wilde dat goed beleggen, jammer maar helaas trof ik mijn meerdere in het foute spel…mijn hebzucht werd gestraft!
  mijn broer had eerlijk gespaard en is alles kwijt, al zijn plannetjes vallen in duigen!
  als je de boel wilt belazeren, dan moet het professioneel aanpakken…. dat deden ze!
  maar ook aan hun hebzucht kwam een einde!
  tot er weer nieuwe oplichters opstaan met mooie verhalen, die weer andere slachtoffers vinden!

  n.b. zouden de boefjes achteraf bekeken toch over een interessante periode spreken??
  en horen ze bij die mensen die graaien en dikke bonussen opstrijken en zich daar totaal niet voor schamen!!

  groet rients

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen