Brits Defensiearchief zal het voorgoed bewijzen 

7.000 UFO-waarnemingen

ufoDe laatste scepticus zal overtuigd worden.

Gelezen:

Vaste bezoekers van sites als Ufoevidence.org en Ufowijzer.nl weten het al lang: unidentified flying objects ontspruiten niet aan de fantasie. Ze bestaan, absoluut, zeker, echt, onherroepelijk.

Het Britse ministerie van Defensie zal, schrijft The Observer, in het voorjaar van 2008 een belangrijk archief openen. Zeg maar gerust:” hí¨t belangrijkste archief. Dat van de Defence Intelligence 55 of DI55, de geheime eenheid voor UFO-meldingen.

Wat speurwerk op internet toont aan dat Londen verplicht is tot de openbaarmaking door een juridische actie van een Britse Ufo-club. Het besluit tot openbaarmaking was in feite al genomen in het voorjaar van 2007.

Het gaat om zo’n 7.000 waarnemingen sinds 1970. Het belangrijkste rapport is naar verwachting dat van de observatie van Rendlesham Forest in 1980.

En dan te bedenken dat de meest vergaande computerkraak bij het ministerie van Defensie in Londen geen defensiegeheimen akls doelwit had. Maar het UFO-archief. Gary McKinnon werd na zijn ‘kraak in pyama’ in 2002 beroemd.

De bekende Belgische UFO-onderzoeker en later ontkenner van het bestaan ervan, Marc Broux, zal terugkeren naar zijn geloof na de openbaarmaking in Londen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen