Afstand Rotterdam-Zoetermeer zinnelijk overbrugd 

Televerkrachting

Rechter in kort geding heeft gebrekkige fantasie.

Gelezen: AD

Berty Roos “”¦boekt unieke resultaten door met Reiki Tera Mai te werken. Zij begeleidt hiermee zieke mensen op afstand, overal ter wereld, in hun genezing. Haar intentie in energetische genezing maakt dat een afstandsconsult als heel bijzonder en kwalitatief wordt ervaren.”

Pijn, ziekte, verdriet, kom maar op: Berty weet er wel raad mee. Ze neemt de Tarotkaarten ter hand voor een “”¦spannend avontuur waardoor je de antwoorden vindt die je nog niet voor mogelijk had gehouden.”

Maar Berty ziet het zelf ook wel eens even niet zitten. En daaarvoor zocht ze steun en toeverlaat bij Rob van der Wilk. Rob noemt zich een “”¦register therapeut en een spiritualist pur sang die aan de wieg van de hedendaagse new age beweging heeft gestaan”. Rob is ook handelaar, in ‘hypnose ‘cd’s’.

Maar de invloed van Rob op Berty ging verder dan de heling met hypnotherapie. In gewoon Nederlands: een beetje verliefd. En dat liep een beetje uit de hand. Stalken, waanideeí«n.

Van dat alles waren we onwetend gebleven als Berty niet naar de rechter was gestapt met drie klachten aan het adres van Van der Wilk:

  • Verkrachting en aanranding op afstand
  • Negatieve energetische straling op afstand
  • Verspreiding van vertrouwelijke informatie

Niets van waar, oordeelde de rechtbank van Den Haag in kort geding. De vrouw zocht juist contact met de therapeut. In juni 2005 stonde ze zelfs zo erg voor zijn deur te schreeuwen, dat ze is afgevoerd door de politie.

Wel had Van der Wilk organisaties van paranormale beurzen gezegd dat hij niet zou deelnemen als Roos ook een kraam zou bezetten.

Mogelijk gaat Berty in beroep, als ze zwanger is van Van der Wilk.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen