Duitse Ali B. verraden... 

… Door hypocriete Theo van Gogh-aanhanger

Dansen op het lijk van Theo houdt niet op.


Gelezen: Der Spiegel

Hij heet Murat Ersken, artiestennaam Muhabbet. Wereldberoemd rapper in Duitsland. Type knuffelallochtoon, van Turkse afkomst. Trad recent op met de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Walter Steinmeier en diens Franse collega Bernard Kouchner. Dat alles met fraaie strofen over integratie.

Muhabbet dreigt echter zijn krediet te verspelen. Theo van Gogh is de reden. De rapper heeft tegen de Duitse documentairemaakster Esther Schapira (ook bekend als ‘Esther Shapira’) uit de school geklapt over de moord op Theo van Gogh, zegt ze.

Als het aan de knuffelallochtoon had gelegen dan had hij hoogst persoonlijk Theo van Gogh eerst in een kelder opgesloten om hem eens flink te martelen alvorens de Duits-Turkse rapper het doodsvonnis zou voltrekken.

Harde taal. Word je niet populair mee als mevrouw Schapira dat openbaar maakt. Mevrouw de programmamaakster had zich geí«rgerd aan het politiek incorrecte toontje van Muhabbet.

GeenStijl was er als de kippen bij gisteravond en haar publiek had haar oordeel weer snel klaar over de Duitse Ali B.

Maar hoe zit het met mevrouw Esther S(c)hapira zelf, maakster van een documentaire ‘Der Tag als Theo van Gogh ermordet wurde’; over de moord op Theo van Gogh die hier ook door de KRO is uitgezonden. Ze won er een Prix Europa mee. Ze heeft het nodige werk op haar naam staan dat moslims in diskrediet brengt.

Deze mevrouw Schapira blijkt zelf ook van de huichelachtige soort te wezen. De documentaire die ze maakte over de moord op Theo van Gogh berust grotendeels op de research van Stan de Jong voor de Nederlandse BNN-documentaire ‘Prettig Weekend Ondanks Alles’ (nog op dvd).

In die documentaire belicht De Jong de volgens hem dubieuze rol die de AIVD speelde rondom de moord op Van Gogh, en de fouten van de politie. Mevrouw Schapira bezocht Stan de Jong tweemaal en maakte de afspraak dat hij vermeld zou worden in haar ARD-documentaire, zegt De Jong.

Dat gebeurde dus nooit. Stan de Jong zou het imposante bedrag van 300 euri ontvangen voor zijn hulp. Dat kon er dus later ook niet vanaf. De arme onderzoeksjournalist De Jong zou vermeld worden op een Duitse website over de moord op Theo van Gogh. Stan de Jong heeft die website nooit kunnen vinden.

Wij trouwens ook niet.

  • Reacties

  • Rodehond.net | 17/11/07 om 12:38

    Ik zie het punt van dit verhaal niet. Wat is de leugen? En wat heeft de opschudding rond de rapper te maken met de zakelijke onbetrouwbaarheid van de documentairemaakster?

  • Peter Olsthoorn | 22/11/07 om 08:48

    U heeft wel een punt. Het is een combinatie van twee huichelaars. Ofwel de pot verwijt de ketel.

    Deze site doet niet alleen aan ‘pure leugens’. Huichelen, verzwijgen, censureren etc. horen er ook bij.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen