Tip voor Nordin Benallal 

Moordenaar liegt zich cel uit

“Ik ben de man die jullie willen vrijlaten.”

Gelezen: CNN.

Eergisteren pakte de Haagse politie de Belgische ontsnappingskoning Nordin Benallal (‘De Paling’). Daar konden we niets mee want Benallal ontsnapte per helikopter uit zijn gevangenis.

Wij hebben liever de Mexicaanse schurk David Sauceda. Hij zat vast in een Texaanse cel maar liep fluitend de gevangenis uit door een andere identiteit op te geven. Hoe kreeg de boef die voor doodslag vast zat dat voor elkaar?

In zijn cel zat ook een andere Mexicaanse boef. Nou ja, meer een boefje. Michael Garcia zat vast voor autodiefstal maar hij zou worden vrijgelaten omdat er een borgsom voor hem was betaald. Toen cipiers naar de cel gingen om hem vrij te laten riepen ze Garcia’s naam. Daarop meldde Sauceda zich als zijnde de eenvoudige autodief.

Keurig dreunde de moordenaar de gegevens van Garcia op: naam. adres, social security number, geboortedatum… . Daarna was Sauceda (27) weg. Pas zes uur later realiseerde de gevangenis in San Antonio zich dat ze een fout hadden gemaakt.

Die Mexicanen lijken natuurlijk ook allemaal op elkaar met hun sombrero’s op! Een klopjacht is tot over de Mexicaanse grens aan de gang. Het Wilde Westen is niet dood, het leeft!

  • Reacties

  • Ramon | 02/11/07 om 15:40

    Die Mexicaan doet het dan nog netjes, geen gijzeling, geen doden of gewonden, geen drama. Je kan het een mens verder niet kwalijk nemen dat hij/zij de benen neemt ;-)

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen