Verdenking van verdwijning met hulp justitie 

‘Zeegers is niet dood’

Bezoekers Leugens.nl suggereren een vlucht naar het buitenland.

Gelezen/gezien: RTL Nieuws, Volkskrant, AD, NRC

Ongeluk of natuurlijke dood, dan wel zelfmoord of liquidatie? Dat is de hamvraag bij de dood van Bram Zeegers. Maar is hij wel dood?

Voormalig advocaat Bram Zeegers is dinsdagmorgen 9 oktober dood aangetroffen in zijn huis in Amsterdam-Zuid. Hij lag in bad. Dat zei de politie.

Zijn vriendin was onwel en is in een ziekenhuis behandeld. In het belang van het onderzoek is zij aangehouden. De politie sprak van ‘verdachte omstandigheden’.

Zeegers was een goede vriend van de vermoorde vastgoedhandelaar Willem Endstra. De ex-advocaat had net vorige week belastende verklaringen afgelegd in het proces tegen Willem Holleeder. Hij is al de vierde getuige die is overleden in de zaak tegen Willem Holleeder.

Maar is Zeegers’ dood de waarheid? Lezers van Leugens.nl, onder wie kennelijk een relatief groot aantal complotdenkers kwamen met een vermoeden: Zeegers is niet dood. Hij is door justitie over de grens gebracht.

In een veilig oord moet Zeegers een nieuw leven opbouwen. De uitvaart wordt in scí¨ne gezet, evenals alles daar omheen. Ooit duikt Zeegers weer op, als het veilig is. Zeggen de complotdenkers. Links kunt u uw mening geven.

Leugens.nl besteedt ook aandacht aan complottheorieí«n, zij het beperkt. Het gaat ons om de waarheid en de leugen.

  • Reacties

  • themis | 09/07/14 om 19:48

    zeegers is overleden dus geen spannende verhalen over prachtige witte stranden en leuke oorden. Hij is buitengewoon moedig geweest. De hardste schreeuwers hebben geen gelijk gekregen. Zij het een reactie met een grote vertraging, Zeegers was een goede en doortastende vent. En ik kan het weten.

    themis

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen