'Geef ons Van Basten' 

Johan Derksen doping

Johan DerksenGeen verrassing. Maar voor dit archief toch even het leugenachtige Voetbal International.

Gelezen: Volkskrant en Volkskrantblog

Kees Jansma, perschef van het Nederlands Elftal bij de voetbalbond KNVB over een aanbod van Johan Derksen, hoofdredacteur van sportblad Voetbal International:

“”¦dat ik Van Basten exclusief aan VI moest geven. Dan zou hij ook hem dertig jaar lang beschermen, zoals hij dat met Cruijff en Van Hanegem had gedaan.”

Dit schreef Paul Onkenhout, journalist van de Volkskrant. Hij citeerde uit een boek van collega Henk Spaan. Jansma zei dat het klopt. Hij voegt eraan toe dat hij negatief antwoordde op het verzoek van Derksen.

Dus geen exclusiviteit voor publiciteit met Van Basten. En dus geen bescherming voor de bondscoach van het machtige voetbalblad.

Volgens Onkenhout voert VI momenteel een ‘keiharde campagne’ voor het vertrek van Van Basten: “”¦naar ik hoop op rationele gronden maar zeker weten doe ik dat niet meer na de onthulling in het boek van Spaan.”

Onkenhout noemt meer voorbeelden van bescherming van goede relaties door VI. Dat weten de lezers van het blad niet. Wellicht maakt het hen, letterlijk, geen bal uit.

 • Reacties

 • Frans | 08/10/07 om 11:33

  Een aardige site, maar hoe serieus valt het te nemen als er voetbalitempjes in staan, maar niet bijvoorbeeld het liegen van Balkenende die oorlog voert voor de minst populaire Amerikaanse president ooit en groot is geworden door Fortuyn na te spreken over nieuwe politiek en zaken als minder regels te beloven, terwijl beide nu omgekeerd zijn. Om van Bos maar niet te spreken. Die moet eerst maar aangepakt worden over het referendum, de parlementaire enquete naar Irak, en andere leugens om stemmen binnen te halen. Die hele partij is op naar de 0 zetels. Zou je dan niet eens beginnen bij het begin, hoe mijnheer bos in Azie in zelfde beleid voerde voor Shell dat mijnheer Ken Saro-Wiwa niet kan navertellen, en hoe hij van daaruit de politiek is ingegaan en omhoog is gewerkt in de gekaapte PvdA door het bedrijven van clientelisme? Er is zoveel, maar ik zie niets van dit alles, maar wel een artikel over Johan Derksen. Bij gebrek aan enig artikel over de PvdA en dat dit blijkbaar een journalistensite voor figuren uit de oude linkse media moet worden, kan ik niet anders constateren dat deze site gekleurd dus waardeloos is. Ik daag u uit het tegendeel te bewijzen.

 • Kuifje | 08/10/07 om 13:26

  Ik sluit mij aan bij de vorige respondent.
  Ouwe koeien over een charlatan als wijlen prins van Champagne uit een archief lepelen is Story-niveau.
  Wie nu nog niet weet dat hij de grootste schurk van Duytsen bloet was verdient het om door de dochter van een ex-junta en de door haar ingepakte prins Onbenul geregeerd te worden.
  Komt u eens met onthullingen die er toe doen.
  Wat is bijvoorbeeld de betrokkenheid van broertje Balkenende bij de TAP-pijpleiding die door Afghanistan aangelegd wordt en waar de Taliban na de gestrande onderhandelingen met de VS tegen zijn zodat Bush besloot de olie met bommen te betalen?
  Hetzelfde bedrijf is ook in Irak actief.
  Is het toeval dat wij aan die oorlogen deelnemen?
  U weet wat er over toeval beweerd wordt.

 • Heppieboeddah | 08/10/07 om 14:39

  @Frans en Kuifje

  De site is net begonnen. Misschien komt dat allemaal nog..:-)

 • Niels | 08/10/07 om 19:14

  Inderdaad, beetje voorbarige reactie op een website die enkele uren in de lucht is. Wie weet wat deze website ons nog gaat vertellen omtrent de leugens m.b.t. Afghanistan, Irak en de oorlog tegen het terrorisme ?

 • Pinkie | 21/10/07 om 10:22

  Ik denk niks. Deze site zal gaan over wethouders, niet over belangrijke zaken als illegale oorlogen voeren of vrijwel ongewijzigde grondwetten er doorheen jagen, of andere zulke elementaire zaken, die i.i.g. de helft van de blijkbaar volslagen debiele stemmers volgens de laatste peilingen uitermate toejuichen. Ondertussen draait de wereld door. Maar stemt u CDA,U of PvDA? Ik vind u een gevaarlijke anti-democraat en een debiel. Ik denk dat het nog wel 10 tot 20 jaar duurt voor het volk in opstand komt, maar dan zie ik u weer bij de afrekening.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen