Bedenkt zich te elfder ure 

Jannetje Koelewijn blijft bij NRC

Vast salaris tot pensioen.

Gelezen: NRC Handelsblad

Jannetje Koelewijn ging weg bij NRC, maar bedacht zich op de drempel. NRC vandaag:

“Verslaggever Jannetje Koelewijn heeft besloten NRC Handelsblad alsnog niet te verlaten. Koelewijn kondigde begin oktober haar ontslag aan. Reden hiervoor was de in haar ogen aanhoudende kritiek op haar verslag vanuit Oostenrijk van het skiongeluk van prins Friso in februari van dit jaar.”

De hoofdredactie is verheugd dat Jannetje Koelewijn blijft. „Dat betekent dat Jannetje ook de volgende jaren haar mooie pen ter beschikking blijft stellen van NRC Handelsblad en nrc.next”, aldus Peter Vandermeersch.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen