SMS-machine moet draaien 

The voice of Holland sprookjes

Liegen bij de tweede episode .

Gelezen: Recensie Volkskrant 09-01-2012, TotaalTV

Jean-Pierre Geelen onder de kop ‘The voice of Holland: Bedrog, hysterie en volksverlakkerij’:

“Zaterdag ging de volksverlakkerij over in bedrog. In ‘The sing offs’, een doorzichtige poging het succes over twee avonden te spreiden, moesten vier kandidaten afvallen. Wendy en Martijn vroegen hen naar de nacht na die ‘spannende’ vrijdagavond.

In werkelijkheid was het een opname van direct na de vrijdagse tv-uitzending. Knullig: iedereen had dezelfde kleren aan als ‘de vorige avond’. Op Twitter was de uitslag al lang uitgelekt, RTL smeekte de aanwezige pers het spelletje mee te spelen.

De stem van Holland stoot voornamelijk wanklanken uit.”

TotaalTV: “Ondanks geheimhoudingsverklaringen en herhaalde oproepen aan het publiek om de uitslag toch vooral niet uit te laten lekken lag deze desondanks vrijdagnacht al op straat. Social Media als Twitter en Facebook gooien net als vorig jaar dus weer roet in het eten want spannend is de uitzending van de uitslagen bepaald niet meer.

Desondanks keken nog meer dan 2 miljoen kijkers naar de uitzending op zaterdagavond. RTL heeft wel nadrukkelijk aan media gevraagd de uitslagen niet te laten uitlekken maar het publiek in de studio deed dit dus alsnog.”

Misschien moet Talpa het zwijgen beter afdwingen in contracten.

  • Reacties

  • Jaap | 09/01/12 om 14:06

    Met kijkersaantallen doelen ze waarschijnlijk op het aantal ogen, dus inclusief meekijkende huisdieren maakt dat het een 50% minder voorstelbare massa. Staat wellicht ergens met hele kleine lettertjes ergens in beeld. Of ik vergis me.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen