Lesbrief voor het middelbaar onderwijs 

Nederlandsche Bank verzwijgt eigen fouten

Jong geleerd is oud gelogen.

Gelezen: Volkskrant van 29 januari

Lesmateriaal van derden, dat is vragen om leugens. We weten het nog van het lespakket dat het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft samengesteld over de `vrede en veiligheid’ in Afghanistan met een schnabbel voor journaallezer gijs Wanders. En van Hannah Buyne met haar lesbrief over religie en vrijheid van meningsuiting.

En dan is er nu ‘Van kredietcrisis tot recessie – over oorzaken, gevolgen en aanpak’. Zo luidt de titel en de lesbrief van De Nederlandsche Bank die ook te downloaden is.

Een monter werkje, uiteraard. Maar geen woord over de slapende toezichthouders bij De Nederlandsche Bank die het Icesave-debacle lieten passeren zonder in te grijpen toen er kritische grenzen werden overschreden. En vervolgens schielinks uit haar overschotten spaarders schadeloos stelde.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen