'ABN Amro en Fortis toch apart verkocht' 

Oeps, de Volkskrant en Fortis

Gissen leidt tot blunderbericht over toekomst banken.

De boze droom van elke titel en journalist: er volledig naast zitten; het overkwam de Volkskrant gisteren. Op Volkskrant.nl”¦ABN_Amro_en_Fortis_toch_apart_verkocht staat nu: “De pagina die u heeft opgevraagd bestaat niet, of bestaat niet meer.”

Nog wel in een bericht geciteerd bij FD.nl: “BN Amro en Fortis Bank Nederland worden niet samengevoegd. Minister Wouter Bos van Financien zal vandaag bekendmaken dat beide banken op termijn afzonderlijk worden verkocht. Dat zeggen diverse ingewijden die de plannen van Bos kennen, tegen de Volkskrant.

Bos wil met zijn besluit een einde maken aan de sluimerende onzekerheid over de toekomst van ABN Amro en Fortis Bank Nederland, zo schrijft de krant.”

En Elsevier.nl, de vaardigste overschrijver in Nederland heeft nog het volgende webadres: http://www.elsevier.nl/web/10212787/Nieuws/Economie/Bos-wil-Fortis-en-ABN-AMRO-apart-verkopen.htm, maar daar staat inmiddels het juiste nieuws: dat Bos de bankenfusie van ABN A,mro en fortis wil laten doorgaan.

Bijgaand het artikel van de voorpagina van de Volkskrant van vrijdag 21 november 2008.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen