Leugenachtige diensten weg 

RTL stopt met astrobedrog

”˜AstroTijd’ (RTL 5 en RTL 8) en ”˜Astro’ (RTL 4) op zwart. SBS maakt lijnen gratis, na sterk staaltje van Tros Radar.

Gelezen: Tros Radar, persbericht RTL

Zie het eerdere bericht Astro TV: neem uw bed op en wandel (foto: Sandra Jansen van Galen)

Verklaring RTL gisteravond laat:

“RTL Nederland (RTL) heeft vandaag besloten de spirituele telefoniediensten, die worden aangeboden in ”˜AstroTijd’ (RTL 5 en RTL 8) en ”˜Astro’ (RTL 4), voorlopig stop te zetten.

RTL heeft vragen over de werkwijze van haar leverancier, die verantwoordelijk is voor de werving en selectie van de consulenten van deze spirituele diensten.

Deze zou niet voldoen aan de strenge kwaliteitsvoorwaarden die RTL stelt aan de kennis en ervaring van de consulenten en de aard van de adviezen. Hierover zijn contractuele afspraken gemaakt.

RTL stelt een onderzoek in en stopt tot die tijd met alle diensten, inclusief de televisie-uitzendingen en de websites. Vanaf morgen zal vervangende programmering worden ingezet.”

RTL kwam tot haar besluit nadat Tros radar onthulde dat de leverancier van de astroleugens, Mobitainment het met de principes niet zo nauw neemt. Een infiltrant van Tros Radar werd zonder veel omwegen tot ‘Medium Ramona’ achter een betaalnummer van 1,30 euro per minuut geplaatst.

Contactueel worden de acteurs verplicht om bellers zo lang mogelijk aan de lijn te houden.

SBS schrok zo dat de astrolijnen nu gratis zijn. Haar leverancier is Byteplanet van HB Producties of Bekenkamp Producties, die ook veel sekslijnen doet. Mijnheer reageerde als volgt:

“Al onze ruim 150 spirituele medewerkers(sters) zijn door ons gecreend voordat ze ingezet werden op de astrolijn. Verder worden ze de eerste twee weken gevolgd in hun gesprekken voordat ze definitief worden toegelaten. Wij luisteren in dit geval alleen naar de stem van het medium of astroloog. Astrologie is een wetenschap en is een studie van 5 jaar alleen mensen met een diploma worden toegelaten.”

 • Reacties

 • niels | 02/09/08 om 14:58

  Het stond in de sterren geschreven …

 • Richie | 02/09/08 om 15:25

  Als het goed is heeft Astro TV dit lang van tevoren zien aankomen!

 • Jolanda | 07/10/08 om 13:46

  De kracht van de natuur zegt ons vandaag de dag niet veel meer. Vertel maar eens aan iemand dat je werkt met de krachten van de natuur of sterren of wat dan ook in de alternatieve wereld, de kans is groot dat men een gefronste wenkbrouwer of een flauw lachtje krijgt. Ofzoiets zoals bij leugens.nl waar mensen zich niet echt verdiepen van het ontstaan ervan. In de moderne wereld leven nogal wat vooroordelen over deze krachten. Deze krachten die sinds oeroude tijden diep in ons sluimerd kunnen we wakker maken, het wordt ons alleen in het westen niet gemakkelijk gemaakt om op ons instincten te vertrouwen. Er zijn bronnen gevonden waarin gesproken werd van gebruiken en rituelen uit de Romeinse tijd en er zijn zelfs verwijzingen naar de oertijd.
  Dus als leugens.nl de waarheid boven tafel wilt, weet dan waar je over praat, anders ben je zelf een en al een grote leugen. Men is altijd geneigd om dingen te willen verbeteren, of onderuit te halen typisch westerse eigenschappen. We proberen alles groter of sterker te maken of op een andere manier te verbeteren, of te bewijzen dat iets niet deugd, vooruitgang schijnt een culturele noodzaak te zijn. Zo ook met deze situatie. Sandra ken ik persoonlijk heel goed. Ik vernam van haar dat leugens.nl zonder toestemming van haar dit hebben geplaatst. Haar foto en naam met achternaam staat vermeld op de site
  Dat vind ik nou eens schending van privacy, een kwalijke zaak!! Met 1 ding ben ik het eens zoiets “moois” moet niet commercieel, er zijn altijd pseudo figuren die er een slaatje uit slaan en slepen jou goede naam mee. We moeten maar eens ophouden mensen in de alternatieve wereld steeds maar weer te willen ontmaskeren, we vergeten 1 ding, dat onze genezing ooit begon met de krachten uit de natuur. Dat in de reguliere weg meer schade wordt aangebracht dan ooit in de alternatieve manier van genezen. Alleen wanneer er in de reguliere weg schade wordt gebracht, wordt dat vaak verdoezeld en dat vind ik een veel kwalijke zaak. Maar mocht iemand in de alternatieve weg een “fout” maken, wordt dit een jarenlang proces. En staan de aasgieren al aan de weg te timmeren. Dus hou op mensen lastig te vallen die mensen kunnen helpen, wanneer de reguliere weg geen uitkomst meer bied!! Laat LEUGENs.NL maar eens energie steken in de fouten die gemaakt worden in de regulieren genezing.
  Het zou verstandig zijn, dat we ophouden met elkaar af te kraken, regulier en alternatief beter samen kunnen spannen ipv van elkaars tegendeel te bewijzen.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen