Ken je die mop van de gulle donateur? 

Trots op je geldschieter

“Doe mij die 1.800 kaarten maar, betaal ik je 135.000 eurootjes en kan jij ze lekker gratis uitdelen. Heb je fijn een volle zaal.”

Gelezen: Story

En een volle zaal werd het op het eerste feest van onze toekomstige premier Rita Verdonk van Trots op Nederland in de Passenger Terminal. Lekker gratis naar binnen voor de prijs van 75 euro per kaart. Voorgefinancierd door een donateur”¦

‘Afspraak = afspraak’ staat er op de website. Maar nu blijkt de weldoener in spé gelogen te hebben: hij betaalt niets. “Heel erg teleurstellend”, aldus Rita’s spindokter Kay van de Linde. Die heeft immers zelf hoog in het vaandel staan: “Communicatie is het roer rechthouden en afspraken nakomen.”

En één van de hoofdpunten van Trots op Nederland is ‘betrouwbaarheid’. Dat leidt uiteraard tot extra aandacht van Leugens.nl, zoals tegenwoordig in ons logo staat ‘op zoek naar de waarheid’.

Dus het gaat goed met de geldschieters en Leugens.nl. Een week geleden trad hier Nina Brink op.

De zogenaamde donateur had beloofd dat hij alle 1800 toegangskaarten zou betalen voor de officií«le presentatie van TON, begin april in de Passenger Terminal Amsterdam. De politieke beweging van Verdonk mocht de kaarten á 75 euro zelf weggeven.

Van de Linde: ”žWe hebben die kaarten weggegeven en zijn nu genoodzaakt de kosten uit het campagnefonds te betalen”.

  • Reacties

  • hemelsblauw | 08/05/08 om 15:25

    ’t Is toch wat met die (voormalige) beurshandelaren. Dus om betrouwbare, goed gescreende lieden te vinden, moet je niet bij het kluppie “ton” zijn. Maar dat is eigenlijk zo logisch als wat. Die willen de gulle gever niet eens aangeven want dat is ze allemaal teveel werk. Ja ja! Een vriendendienst? Trots Nederland: pas op uw saeck.
    Gespot op GeenStijl: fotootje van een paar dagen geleden.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen