Roger Clemens is schoon

http://www.leugens.nl/wp-content/uploads/2008/01/20080104-clemens.jpgWaar kennen we dit geluid van in Europa? Met een grappige video.

Gelezen: New York Times

Drie weken terug verscheen het Mitchell-rapport. 89 (voormalige) topspelers uit het Amerikaanse baseball worden beschuldigd van het gebruik van hormonen.

Onder hen Roger Clemens, zevenvoudig winnaar van de onderscheiding van beste pitcher van het jaar. En stuwende kracht van de New York Yankees in hun kampioensjaren 1999-2000. In 2006 nam The Rocket afscheid.

Clemens kreeg tussen 1998 en 2001 zestien keer anabole steroí¯den en groeihormonen ingespoten. Zegt Brian McNamee. Dat was zijn persoonlijke trainer. Hij spoot zelf in bij zijn pupil.

Dat laatste klopt, zegt Clemens. Maar geen hormonen, maar vitaminen. En de pijnstiller lidocaine. De vitamine was B12. Maar daar heeft een sporter op kracht niets extra van nodig. En lidocaine spuit je bij een blessure.

Zondag komt Clemens dit vertellen in het beroemde 60 minutes van CBS News.

Het interview is afgenomen door Mike Wallace. Een vermaarde, nu 89-jarige interviewer. Hij is een goede bekende van Clemens. En ging naar diens huis.

Clemens maakte direct na verschijning van het rapport al een videoclip (onder). En huurde Rusty Hardin in, een agressieve advocaat. Die begon het rapport te kraken en McNamee zwart te maken. Immers de enige getuige.

McNamee zegt dat Clemens liegt. En dat de speler een proces aan zijn broek krijgt, als in 60 minutes de reputatie van de trainer wordt geschonden.

De verdediging van Clemens: de hele wereld weet dat het niet waar is:

En de geknipte versie, waarin Clemens bekent; het betere videojokken:

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen