Een groot complot 

‘NOS verzwijgt Turkse provocatie’

Bart Schut‘De NOS is politiek, is Fox News, is RT in Rusland. Alles moet in een frame gebracht worden om Wilders niet in in de kaart te spelen. Het zijn propagandisten geworden.’

 

Gelezen/gehoord: Bart Schut op De Vrije Media en Nieuw Israëlitisch Weekblad

 

Volgens Bart Schut verzweeg de publieke omroep (Journaal, Nieuwsuur) bewust dat de politie gedurende de nachtelijke rellen in Rotterdam van 11/12 maart 2017 dat de politie bewust en zwaar geïntimideerd werd door een groep Turkse relzoekers alvorens charges uit te voeren.

‘Het is, zoals Bart Schut in het interview zegt, vrijwel onmogelijk om in het huidige bestel journalistiek te bedrijven zoals het hoort.  De journalisten willen wel, maar de redacties en hoofdredacties worden ‘van bovenaf’ zo aangestuurd dat de berichtgeving wordt vervormd tot desinformatie, ondergeschikt aan belangen. Veel journalisten hopen – tegen beter weten in- de media van binnenuit te kunnen veranderen. Het cruciale punt is dat ook journalisten voor hun levensonderhoud en dat van hun gezin moeten zorgen. De angst om inkomen te verliezen speelt daardoor een grote rol.’

Schut beweert dat het een complot van de publieke omroep om ‘verbindend nieuws’ te brengen en confrontaties met minderheden uit de weg te gaan om niet Wilders en PVV in de kerk. Ook kranten vallen daaraan volgens Schut ten prooi. Hij beweert dat de journalisten van NRC hun hoofdredacteur Peter Vandermeersch ‘haten’ vanwege zijn linkse instelling. Subsidiegeld gaat vooral naar linkse media als Joop en De Correspondent.

Tsja….

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen