Ruim 7 ton aan opdrachten naar zijn vrouw geschoven 

Decaan TU Delft zorgde goed voor zijn gezin

Marco Waas: ‘Geen commentaar’

Gelezen: NRC

De website van marketingbedrijf Trackfinder is ‘in revisie. Dit bedrijf alsmede VPc, is (mede) eigendom van Françoise Dorsman, de vrouw van Marco Waas

Decaan Marco Waas (51) van de van de faculteit werktuigbouwkunde, maritieme techniek en technische materiaalwetenschappen van TU Delft gaf deze bedrijven van zijn vrouw zes opdrachten ter waarde van driekwart miljoen euro

Voorafgaand aan zijn benoeming tot decaan aan de TU Delft was Marco Waas bij Unilever de logistieke chef van deodorantmerk Axe. Als decaan introduceerde hij een zakelijke cultuur bij de TU Delft.

Uit de financiële administratie van de TU Delft blijkt dat afgelopen zeven jaar 748.788 euro betaald is aan Trackfinder en VPC.

Marco Waas en zijn vrouw willen geen commentaar geven, maar de TU Delft wel, ondertekend door Dirk Jan van den Berg, Voorzitter College van Bestuur: eigenlijk weinig aan het handje, sneu voor mijnheer en mevrouw Maas om zo in het nieuws te komen.

  • Reacties

  • akred | 14/07/11 om 21:02

    Bij ons in Kosovo zou deze meneer door de anti corruptie eenheid zijn opgepakt en meteen voor tenminste 30 dagen zijn vastgezet.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen