Partner stapt naar Ondernemingskamer 

‘Joop van den Ende liegt over ons’

Trimp & Van Tartwijk stoot terug na openbare beschuldiging van de theaterondernemer en vastgoedpartner.

Gelezen: ANP, NRC

Daar was het vermeende vastgoedschandaal, vervolgens de poging van Joop van den Ende om zich te te ontdoen van een partner die wordt beschuldigd van fraude.

Deze partner vastgoedonderneming Trimp & Van Tartwijk slaat nu terug. Ze vraagt bij de Ondernemingskamer in Amsterdam om een onderzoek gevraagd naar vermeend wanbeleid bij het vastgoedbedrijf Chios van Joop van den Ende.

Chios van Van den Ende is de partner van Trimp & Van Tartwijk in de joint-venture Living City. Dit ontwikkelt vastgoedprojecten in binnen- en buitenland, voornamelijk met theaters als centraal element, zoals det beoogde Van den Ende theaters aan de Zuidas in Amsterdam, in Utrecht en in Maastricht met daaromheen winkels, woningen en kantoren.

Vn den Ende trok zich Chios terug uit Living City, omdat twee directeuren van Trimp & Van Tartwijk verdachte zijn in het grote onderzoek van het Openbaar Ministerie naar fraude met vastgoed.

Van den Ende zegt dat zijn partner de oorzaak is van de ellende. Glad gelogen, volgens de partner. Trimp & Van Tartwijk beschuldigt Chios van wanbeleid met Living City met het ‘eigenmachtig’ ontslaan van personeel en het slordig omgaan met opties op bouwkavels.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen