Geen moord, wel kennis verdwijning Holloway 

Tsja Joran”¦

Joran van der S.Peter R. met ontmaskering op slag de beste en bekendste journalist ooit in Nederland.

Gezien: Mededeling de Vries, VKmag, Nova

Peter R. de Vries en zijn redacteur/regisseur Kees van der Spek hebben de zaak van de verdwijning van Natalee Holloway opgelost.

Nova bracht: een Arubaanse man tussen de 20 en 30 jaar in Nederlands woonachtig heeft met een verborgen camera een bekentenis opgenomen op video. Op band staat een volledige bekentenis van kennis van een ongeval. Joran van der Sloot heeft naar zeggen het lichaam laten verdwijnen. Deepak en Satish, de Surinaamse jongens die ook lange tijd werden verdacht, zijn niet medeplichtig.

Uit een via VKmag (voorheen VolkomenKut.com) uitgelekt verslag van een gesprek tussen De Vries en hoofdofficier Hans Mos op Aruba kan ook worden afgeleid dat Joran voor een (verborgen) camera een soort bekentenis heeft afgelegd.

De Vries: “Maar het is de inspanning waard geweest. Het moment dat Kees van der Spek en ik – staande in een benauwd spothokje op de redactie – dé beelden bekeken die alles duidelijk maakten, zal ik nooit vergeten. De woorden die we toen spraken kan ik hier niet ongekuisd optikken, maar daar zult u begrip voor hebben als u de beelden heeft gezien. De beelden van de spannendste verborgen camera-actie die ik ooit heb gedaan.”

Officier van Justitie Hans Mos heropent de zaak. De Vries ontvangt de roem die hem toekomt. Het onderwerp telt op Google News inmiddels 245 artikelen. Hij was op Fox TV.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen