Duit in het zakje voor Hillary 

Barack Obama is moslim

O pardon, verkeerde suggestie. Obama, Osama, het ligt ook zo dicht bij elkaar.

Bob Kerrey is de minste noch de domste: verloor een deel van een been in Vietman, werd senator voor Nebraska en is nu de baas van een universiteit in New York.

En hij gaat voor Clinton. Maar Osama Barack moet ook de VS dienen. Vond Kerray in een toespraak op het democratisch strijdtoneel in Iowa. Niet alleen omdat hij een kleurtje heeft, al is dat ook voordelig. Maar meer nog om de volgende reden:

“It’s probably not something that appeals to him, but I like the fact that his name is Barack Hussein Obama, and that his father was a Muslim and that his paternal grandmother is a Muslim. There’s a billion people on the planet that are Muslims and I think that experience is a big deal.”

Oeps, foutje. Excuses volgden spoedig. Gelogen? Nu, dat niet. Maar ook de waarheid ligt gevoelig, als suggestie.

In een smaadcampagne wordt bij voorkeur ook de tweede voornaam van Barack Obama gebruikt, Hussein. En wordt verwezen naar zijn moslimwortels. Met de toevoeging dat hij de jihad naar de VS brengt.

Maar de man zelf is christen. Maar ‘Barack Osama’ als moslim legt Clinton geen windeieren. Dat weet ook Kerrey.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen