Selwyn Duijvestijn

Weer zo’n jongen die bij gebrek aan opvoeding goud geld wil verdienen een het beloven van gouden bergen met beleggingen.

Gelezen: FD 28 juni 2019

Selwyn Duijvestijn van Roi Asset Management heeft als beheerder van Mountainshield Capital Fund een jaar onder curatele gestaan van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten wegens het verstrekken van ‘niet-correcte en misleidende informatie’.

Dat blijkt uit onderzoek van het FD naar aanleiding van een door de AFM gepubliceerde last onder dwangsom. In het geanonimiseerde document valt te lezen dat een ‘fondsmanager’ in 2016 en 2017 in Businessclass van Harry Mens op RTL zijn vehikel oneerlijk aanprees.

‘Ik ben er gewoon veel te enthousiast ingegaan’, geeft Duijvestijn desgevraagd toe aan het FD.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen