Bedrog om Amerikaanse media in een kwaad daglicht te zetten 

Project Veritas

Washington Post weerstaat verleiding om #MeToo beschuldiging te publiceren

Gelezen: Washington Post

Een vrouw die valselijk beweerde bij The Washington Post dat Roy Moore, de Republikeinse Amerikaanse Senaatskandidaat in Alabama, haar als tiener bezwangerde, blijkt te werken met een organisatie die misleidende tactieken gebruikt om heimelijk gesprekken op te nemen om media en linkse clubs in diskrediet te brengen.

In een reeks interviews van meer dan twee weken deelde de vrouw een dramatisch verhaal over een vermeende seksuele relatie met Moore in 1992, die leidde tot een abortus toen ze 15 jaar oud was. Tijdens de interviews drong ze er herhaaldelijk bij WP-reporters op aan om hun mening te geven over de effecten van haar claims op de kandidatuur van Moore.

De Post heeft geen artikel gepubliceerd. Op maandagochtend zagen Post-reporters haar gaan naar het New Yorkse kantoor van Project Veritas.

Reageer op dit artikel:

*

*

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen