Telefoongesprek weg is weg 

Foetsietap

Fred TeevenOok de oorzaak van de storing van het tappen gedurende het telefoongesprek tussen Jos van Rey en Fred Teeven is foetsie. Vaste lezers van Leugens.nl kennen dit fenomeen: het tarten van de waarheid geschiedt vrijwel altijd dubbelop.


Het blijft onduidelijk wat de exacte oorzaak is geweest van de storing in het tapsysteem van de politie op 20 september 2012, zegt de Auditdienst Rijk (ADR).

Dus zijn er ook geen aanwijzingen gevonden die erop duiden dat getapte gegevens opzettelijk zijn gewist. Dat heeft minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie), de favoriete bewindsman van Leugens.nl, aan de Tweede Kamer laten weten.

De politie luisterde Van Rey af, maar juist dit gesprek met zijn partijgenoot bleek achteraf niet opgenomen. Ook van ongeveer 1800 andere taps die toen liepen, zijn geen belgegevens en gesprekken opgeslagen, dus er is in elk geval voor een alibi gezorgd.

Deze tap zetten we bij in de vitrine met het fotorolletjes van Srebrenica.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen