Valse veroordeling Louwes waarschijnlijker

Hoe ziek is onze rechtsstaat?

Gelezen: Volkskrant

We schreven over de 33 leugens die Ton Derksen noteerde in de Deventer Moordzaak waarin Ernest Louwes is veroordeeld en zijn straf uitzat.

Nu ontkomt de recherche niet aan onderzoek ervan. Wat blijkt:

* De weduwe Wittenberg is niet op donderdag 23, maar op vrijdag 24 september 1999. Op die dag had Ernest Louwes een geldig alibi;

* Het lichaam moet 6 tot 24 uur na de moord zijn verplaatst.

* De verklaring van Louwes dat hij belde ‘op de A28, ter hoogte van Harderwijk’ is abusievelijk geïnterpreteerd als een telefoontje vanuit ’t Harde. Vanuit Harderwijk kun je wel via de mast in Deventer bellen. Getuige-deskundige J. Rijnders van KPN Security doet nu afstand van zijn belastende verklaring.

Dit wijst sterk in de richting van het gelijk van Maurice de Hond en Ton Derksen. De eerste is met een inval in zijn woning en inbeslagname van al zijn computers schandalig behandeld door justitie.

  • Reacties

  • Rene | 08/07/14 om 18:33

    De occulte wereld was erbij betrokken en leden van de hogere echelons in Nederland waar o.a. Esther Duijts de hoofdofficier van justitie destijds ook connecties mee onderhield.Zij was van bepaalde zaken op de hoogte die verborgen dienden te blijven.Jaqueline Wittenberg is niet zomaar vermoord,maar daar ging een heel scenario aan vooraf.Ernest Louwes is volledig door Esther Duijts als dekmantel en zondebok gebruikt.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen