Paradox van het jaar voor deze site: 

‘Maurice de Hond is te geloofwaardig’

En hij mag dus niet in reclame optreden.

Gelezen: Uitspraak Reclame Code Commissie, Stan de Jong

Eerder op Leugens.nl:
Peilingen van Maurice de Hond
Ik zeg: “Doen!”, over reclame voor de Nederlandse Energie Maatschappij.

En dan meden we nog de modderpoel van de Deventer moordzaak

En wat vindt de Reclame Code Commissie?

Maurice de Hond wordt ‘door de consument gezien als objectieve onderzoeker’.

Is dat zo? Of zou je het moeten omdraaien?

 • Reacties

 • Geus | 17/09/09 om 15:04

  De consument van de propaganda.
  Ik neem aan dat Maurice de Hond geen bakker is of groenteboer, anders was die nu failliet, omdat het Militair Industrieel Complex hier alle voedsel in handen wil hebben, waar de pers ze geen strobreed voor in de weg legt.
  Hongersnood en overbevolking.
  Dat wordt lachen hier.
  De pers heeft Pim Fortuyn, Drs Janmaat, iedereen die ook maar enige moraal heeft vermoord met propaganda, samen met de docenten op school, ook wel websites als deze als ik hier een artikel elders zie: Bijbel is fictie.
  Jaja. De taal die wij spreken is gebaseerd op de eerste Staten Vertaling van de Bijbel; onze taal is fictie, brood en groente ook, alleen de voetbaluitslagen zijn belangrijk, want daarmee eindigt het journaal en elke krant.
  Oja, GELD, dat is de toetssteen voor de “Bijbel is Fictie” producenten. Economie, financií«n, wat voor woorden hebben de heidense kranten nog meer verzonnen voor GELD. Het is niet eens geld, maar bedrukt federaal papier, gebaseerd op bijgeloof waar iedereen aan meedoet, anders wordt je vermoord in een politie cel.
  Het wordt druk in de hel, nog overbevolkter dan Nederland. Vol=vol bestaat niet in de hel, want drs. Janmaat is in de hemel, omdat ie het stads urinoir uitvond, door in de wijwaterbak van de papen te pissen. Wilders? Neen, Wilders wordt niet gedemoniseerd, integendeel, Wilders wordt gepromoot. Voordat ie zetels haalde, was tie dagelijks 3 uur op de TV. Propaganda om de stemuitslagen te bepalen, terwijl alle informatie gesaboteerd is.
  De waarheid is eenvoudig, de leugen is moeilijker, maar jullie hebben tijd zat, als jullie mogen reí¯ncarneren als varken in de bio industrie. Hoeveel varkens hebben jullie gegeten in jullie leven? Staart afgebeten, hoe voelt dat eigenlijk? Ja, een hond, een echte hond, die kan zelf de bal gaan ophalen, die is slimmer als een voetbal fan. Intelligenter, beschaafder, enzomeer.
  Wat zou de HEERE beslissen over mensen die “Bijbel is Fictie” proberen te promoten op websites als deze? Nou, ik weet het wel, maar ik mag geen informatie geven aan de infidels, die altijd zullen verliezen van de Rode Duivels, leve Anderlecht. Anti-Oranje, dan zogenaamd oranje promoten op TV. WK, EK, Olympische steun aan Hitler in 1936, nu daN China in 2008. Dat “sportieve oranje fan” daar trapt dus niemand in he, behalve de kranten die hun beste journalisten op de sportredactie zetten en dan net doen alsof zo’n uitslag “Nieuws” is, om de bevolking te brainwashen met debiliserende anti-sportieve actieviteiten.
  Zal ik nog een spelfoutje maken, zodat jullie de waarheid kunnen gaan ontkennen?

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen