Cultuur op het Binnenhof: 

Niemand jokt – en ook dat is een leugen

Over Rita Verdonk, Wouter Bos en Eimert van Middelkoop

Gelezen: Volkskrant 17 januari 2008

De wekelijkse rubriek Binnenskamers van de redacteuren Bart Dirks en Yvonne Doorduyn ging deze keer over het liegen in de politieke arena, met als kop: “Niemand jokt – en ook dat is een leugen”

“Eerst belazerde de Arubaanse minister van Justitie de kluit. Wegens verplichtingen in de VS meldde hij zich af voor een gesprek met een ingevlogen Kamerdelegatie. group health pharmacy Maar hij liet zich wel in korte broek op een zonnig terras betrappen.”

Toen het geval Van Middelkoop-De Telegraaf

“Je hebt van die knullige leugentjes – Rita Verdonk die beweerde dat ze nooit lid was geweest van de PSP, hopend dat de ledenadministratie was weggegooid. Er zijn gehaalde draaikonten – Wouter Bos [foto] die in een financieel debat voor zich hield dat hij met zijn blackberry de boedel van Fortis aan het opkopen was. En Je hebt leugens om het landsbelang te dienen – premier Balkenende die volhield dat de kredietcrisis ons heus niet in een recessie zou storten.”

  • Reacties

  • Maarten | 26/01/09 om 16:17

    Tja meneer Olsthoorn, het is dweilen met de kraan open.

Reageer op dit artikel:

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd en niet aan derden verstrekt.

Omgangsvormen